PCI Configuration Begin?!?! Have not even gotten to the installer GUI - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone PCI Configuration Begin?!?! Have not even gotten to the installer GUI Jump to content
HunterHidaz

PCI Configuration Begin?!?! Have not even gotten to the installer GUI

Recommended Posts

Hey guys I am sorry for asking this, I am a total noob and this is all that I've got. I have this old Dell PC and I wanted to put Yosemite on it, that kept giving me PCI Configuration Begin errors with every boot flag under the sun. And I am like, OK?! So I downloaded the Mavericks .dmg from HackintoshZone and tried every boot flag I could find and still did not boot. It was still giving me the PCI Configuration begin errors. I don't know what it is but this is a 64 bit CPU (AMD Athlon 64 X2 3800+). Any help is very much apreciated! I need this done in 2 days, please help me here guys! Thanks you guys are so awesome! :D

Here are the specs:

Dell Motherboard (Unknown Model)

Dell Dimmension E521 Case

AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual Core Processor

4 Gigabytes of Kingston ValueRAM

NVIDIA Geforce 8400GS Graphics Card (PCI-E)

Dell 350 Watt Power Supply

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×