Stuck on grey logo/loading bar/beach ball during installation - OS X Yosemite 10.10 - Hackintosh Zone Stuck on grey logo/loading bar/beach ball during installation Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
DinckelMan

Stuck on grey logo/loading bar/beach ball during installation

Question

I've been trying to install the 10.10.1 DMG of Yosemite on my machine again (my old installation wont boot, wiped my old UniBeast USB and can't make it anymore) and i always get stuck at the same spot, if i even get to it.

Hardware: Intel 3930k, GTX680, Asus P9X79 Deluxe. I dont think the rest matters, but tell me if it does.

I'm trying to boot from a USB3 drive in a USB2 slot.

Boot flags - "-v -x cpus=1 npci=0x2000 PCIRoot=1 GraphicsEnabler=No nvda_drv=1". Without this i can't even reach the loading screen (though I can install the UniBeast 10.10.3 no problem, with minimal flags).

After i reach the loading screen with the spinning beach ball, i get stuck + all my USB devices (or at least my keyboard and my mouse) are disconnected. Unplugging and plugging it back does not connect them back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $148.22 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Dear Guys,
      Im trying to install mac os x sierra in my dell laptop and ihave followed all the details and reached the installation part. But im getting error saying "An error occurred installing macOS.To use apple diagnostics to check your mac hardware"
      Guys please please help me with it.ithink im almost 90% close to installing mac os. my lap config as follows.the person who help me resolve will be my hero  Motherboard: INTEL i3 370M 2.40GHZ,0KRP5X CPU: DELL N4030 MODEL. Graphics: ATI Mobility Radeopn HD 5430 Motherboard:  
    • i did one but no hdmi or display port sound even if they are detected processor neither no wifi   and install a multiboot ? i triyed clover but didnt work    
    • Hey can some one help me with a problem https://ibb.co/jv8TRT this is my problem I hope you can help me guys
    • Hi
      I followed Nirav's High Sierra installation guide.
      My problem is that I am getting the below error at the install boot screen (osxAptioFix2Drv:Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efi
      Using reloc block: no hibernate wake: no)


      what I should to do?

      my specs:
      Asus Rampage VI Extreme 
      intel Core i7 7800x
      Samsung 960 EVO SSD 250 
      Gigabyte GEFORCE GTX 1080 TI Gaming OC
      GSkill TridentZ DDR4 8x2 GB
    • please i have dell latitude E5420 and my screen always divides into for during and after installing sierra or high sierra. please i really need help.
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    121    0

×