Update Yosemite to 10.10.5 AMD - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
singh_dd93

Update Yosemite to 10.10.5 AMD

Recommended Posts

Hi,

I am currently running 10.10.3 on my following machine.

AMD FX8120

GA 970A-DS3

8GB DDR3

Gigabyte 7850 2GB

The system is running well. Now i need update XCode to 6.4 as I work on iOS so I need to update system to 10.10.5. 

Can you guide me which kernel to use and what all kexts are required and where to get them.

Thanks a lot.

Edited by singh_dd93

Share this post


Link to post
Share on other sites

How do I update Yosmite Zone 10.10.1 -> 10.10.5 on my i3 4150 GTX 970 it gives me an instant bootloop after seeing an apple logo for split second.

i tried using the chimerea bootloader, but now I'm trying the Clover UEFI one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

How do I update Yosmite Zone 10.10.1 -> 10.10.5 on my i3 4150 GTX 970 it gives me an instant bootloop after seeing an apple logo for split second.

i tried using the chimerea bootloader, but now I'm trying the Clover UEFI one.

Hey Man, this is wrong. Dont hijack anybody's thread. Let the discussion be on updating AMD systems. If you had an AMD build I could understand asking in this thread but for intel, NO

Share this post


Link to post
Share on other sites

I want to run XCode too, and XCode 7.1 run in 10.10.5. And I have same problem after updating to 10.10.5, same with what visionaryhd says, it's bootloop (I'm using Yosemite Niresh).
Maybe there's problem with updating to 10.10.5,
You can reinstall hackintosh with EL Capitan 10.11 XCode running there until XCode 7.1 -CMIIW.
https://www.hackintosh.zone/file/862-hackintosh-el-capitan-kexts/
but I not try it's yet

Edited by okigaru

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $48.99 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • So I tried to install Mac OS X Sierra on my computer with the following specs :   - Intel Core i5 650 3.20GHZ - 12GB RAM DDR3 - 2 HDD (.1TB , 250GB ) - Nvidia Geforce 210 1GB VRAM DDR3   Everything was cool at first the installation went smoothly with no problems, after setting up everything I noticed that the graphics card has been detected by the systems but there is no acceleration and the resolution is 1024x768, I couldn’t change it   I tried a lot of kext drivers from multiple websites but no success, last kext crashes my os, I start getting black screen after the login page, and the computer restart it self immediately, so I decided to mess with the clover options to find if I can enable the graphics card from there, and WALLAA, the magic happened, I went to clover options then > Graphics Injector Menu > I checked : InjectNvidia option, and I checked : Use NVIDIA WEB Drivers   Note : I already installed Nvidia web drivers previously so you do that too before trying this method   After the restart it took longer then the usual to boot up, but once it got to the login page I noticed that the acceleration is working perfectly and the graphics has no bugs like before.   So until now everything is working fine and I’m enjoying my experience with Mac Sierra  
    • HI, I have the same issue. I have integrated Intel HD4000 and nVidia 620m. I tried with IGPEnabler, GraphicsEnabler and nv_disabled bootflags but none of them helped, it just got me additional kernel panic "AppleUSBHostPort: :disconnect: persistant enumeration failures". I also don't have option to turn off any of my graphic cards in BIOS.  Is there any solution to this issue?
    • ya no documentation ..and iam so confused to ..can some one make tutorial
    • Desktop Specs 
      Mob-: MSI X99a Godlike Gaming (MS-7883) (supports Legacy+UEFI)
      CPU- Intel 5820k (Haswell E)
      Graphics- MSI 980ti
      Ram- Avexir ddr4 8x4gb also, i have attempted using: OsxAptioFix2Drv-free2000.efi At the moment i typically get stalled with: Only single RAM bank (128 bytes) and some times I am getting: Couldn't allocate runtime area.
      Any advice would be greatly appreciated as im scratching my head wondering what the problem is - currently going to reformat the usb and start a new.
    • getting error (iobluetoothhcicontroller) (searchfortransporteventtimeouthandler) (missing bluetooth controler) apple loading bar stuck in middle if i boot normally. So i tried these  boot flags npci=0x2000 -v npci=0x3000 -v  -x-v PCIRootUID=1 -v PCIRootUID=0 -v still same error ?? Stuck in loading bar any solution?? thanks Acer Aspire 5733 (pew71) 

      Core i5 m560 @ 2.67 Ghz
      Intel HD Graphics
      Atheros AR5B125 Wifi
      Broadcom Net Link
      Realtek HD Audio
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,135
    • Reviews
      2,568

    Latest File
    By Vale1831

    5    0

×