Boot0: Error - Troubleshooting - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Kentz

Boot0: Error

Question

Hi, i have succesfully installed Niresh 10.9 Mavericks but when I rebbot the sistem without my boot pen drive Appear:boot0: GPTboot0: GPTboot0: ErrorHow can I fix this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

First make sure that OS X is on your first partition on your hard drive, then, use Chameleon Wizard --> Install tab --> Select Boot0h (the first option there) --> Click Install, and everything should be fine after reboot.

 

Also, you can boot with your pen drive in OS X and download Clover bootloader and install it.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ok, i have installed chameleon bootloader in my hard disk but when i restart OS x don't boot and i need yet my pendrive with bootloader... I can't fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi, i have succesfully installed Niresh 10.9 Mavericks but when I rebbot the sistem without my boot pen drive Appear:boot0: GPTboot0: GPTboot0: ErrorHow can I fix this problem?

 

Method one

1:-Hey download the chameleon/chimera binary/i386 files from download section

2:-Copy boot1h in installer

3:-Run the installer

4:-Open to disk utility and unmount the mac partition and close it 

5:-Then open "Terminal"and type the following cmd

diskutil list =For identify the exact identifier 

cd /volumes/"USB_Name"

dd if=boot1h of=/dev/disk0s2

 

Method 2

1:-Boot you mac in safe mode 

2:-Open terminal and type the following 

dd if=/usr/standalone/i386/boot1h of=/dev/disk0s2

In my case disk0s2 be the mac partition  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Method one

1:-Hey download the chameleon/chimera binary/i386 files from download section

2:-Copy boot1h in installer

3:-Run the installer

4:-Open to disk utility and unmount the mac partition and close it 

5:-Then open "Terminal"and type the following cmd

diskutil list =For identify the exact identifier 

cd /volumes/"USB_Name"

dd if=boot1h of=/dev/disk0s2

 

Method 2

1:-Boot you mac in safe mode 

2:-Open terminal and type the following 

dd if=/usr/standalone/i386/boot1h of=/dev/disk0s2

In my case disk0s2 be the mac partition  ;)

 

What installer?  Or can you please tell us how top copy to installer and install?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $48.99 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • I have a laptop with an Intel Core i5(6th gen) 6198DU CPU with Intel HD 510 graphics and Nvidia 920mx discrete graphics. other specifications include: 8gb ram 120gb ssd+ 1tb hdd Is this build compatible high sierra 
    • Hi, I already solved it. just mount the dmg image to a USB 3.0 memory and apply what Niresh answered in this link I hope you work
    • I am also having this problem  I use Chameleon as installed by the Niresh installer.  I don't see a preboot partition.  Where would it get created? Where would I find the installer logs to upload? OK so I've found the logs and they contain this... Jan 22 09:22:22 Mac-Pro OSInstaller[565]: PackageKit: PKUpdatePrebootInstallOperation skipping disk because it is not apfs. My boot disk is an SSD and I did not select any option to convert it when installing High Sierra so I don't know why it wasn't converted by the install.   If I could figure out how to attach the install log I would and I'd ask if converting to APFS would fix the problem.  Any ideas how to attach a log?    
    • Well thanks guys for help or say no help any way i fix everything by installing  High sierra everything works including hdmi audio also. So admin/moderator can you close/move this post?
    • hello all, i wonder if somebody did sucssesfuly installed ati drivers on one of polaris gpu on 10.9 10.10. or 10.11 mac? i find yesterday on some russian forum that they did some bios mods on polaris gpus on siera and high siera but i dont understand process. also no luck for kext emulator on phenom 2 cpu for siera and high siera i got rx560 sapphire 2gb and i tryed install mac but on gpu it said 8mb and graphic is awfull. everithing else works exept spdif output for audio and gpu. i cannot install siera or high siera because of unsupported cpu sse4.1 or sse4.2 my specs are asus m5a97 r2 evo phenom II 955 black edition x4 @3.2 g stock ram 3x4gb ddr3 @ 1333 underclocked because of cpu limitations rx560 sapphire 2gb 60gb adata sp900 2x500 gb wd blue (1x 2.5" , 1x 3.5") all your comments are welcome thanks
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    14    0

×