NETWORK problem....!!! - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone NETWORK problem....!!! Jump to content
Vishnu

NETWORK problem....!!!

Recommended Posts

Iam unable to connect  to inter net via using ethernet cable(LAN)i see firewire not connectedi tried kexts by multibeast (only network based),ethernet all in one (which I found in this site)but no usewhat to do?? thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites

system specs ????

Share this post


Link to post
Share on other sites

I too am dealing with network issues after installing this. I tried using the kext from multibeast and the ones provided on here, repaired caches and pemissions, still no go.  I have a compaq presario CQ300Y.  Here are my specs:

 

Processor AMD Sempron LE-1300 / 2.3 GHz

  • [*]
Memory 2.0 GB / 4.0 GB (max) [*]Hard Drive 320.0 GB - 7200.0 rpm [*]Operating System Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit Edition [*]Optical Drive DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM - Serial ATA [*]Graphics Processor NVIDIA GeForce 6150 SE Shared video memory (UMA) [*]Graphics Controller Integrated

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,624

    Latest File
    By ka209

    113    0

×