old C2D Hack install but no boot - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
Sign in to follow this  
natgab

old C2D Hack install but no boot

Recommended Posts

I have an older C2D Hackintosh ( 10.9.5 & 10.6.8 ) Yosemite installs but I cannot boot.

 

I can get the install process, choose my HD and it will install Yosemite.  But on reboot, when I should get the  Welcome to Macintosh  movie instead the comptuer just stays off.  Sometimes it will restart and boot to the text Chameleon screen.  I tried " -x, PCIRootUID=1, -v " together and separately but it will just give me " mach error " and get the screen again.

 

Hackintosh specs:

 

GIGABYTE GA-G41-ES2L Micro ATX
Intel G41 Northbridge / Intel ICH7 Southbridge / Intel GMA X4500 video
Realtek ALC888-B Audio

 

 

Everything does install into the harddrive, see photo:

yosemite-not-bootable.jpg

Edited by natgab
added specs, signature did not show up with them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting January 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $49.70 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Niresh, first of all, thank you for your help. I can't disable the NVIDIA GPU, even on the BIOS settings, there is no such option. I have even looked on the manufacturer help fórum, there is nothing in that regard. Is there a way to make these DSDT patches on your release? Could you make a guide or a video of it? I tried looking at some guides on tonymacx86.com, but it's too complicated for me (and also, I don't have a running version of MacOS on my computer). https://www.tonymacx86.com/threads/fix-window-server-service-only-ran-for-0-seconds-with-dual-gpu.233092/ https://www.tonymacx86.com/threads/guide-dell-inspiron-14-7460-series-7000-uefi-hotpatch.236039/ 
    • And about the SMBIOS, can you tell me about it?  cause, i dont know what is that for. and where can i find that thing? And the /haswell boot-arg, do i have to enter it everytime that i want to boot in Mac OS X? (Also thanks for the help about the graphics again.) (tries again) I tried t install but kernel panic. i ut the haswell boot flag and verbose mode. 
    • hi ive tried the install from this topic https://www.hackintosh.computer/868/hackintosh-sierra-zone-aka-niresh-sierra-guide/   but it failed everytime dont know if my parts are not compatiple or im stupid (and sorry for my bad english) when i try to but the usb stick in my bios Uefi:USB Stick name i get to the screen where i can see 2 disks the hackintosh install disk i think and my hard drive when i try to launch it the apple logo shows up and 5-10 seconds later a white circle https://imgur.com/vpujoR1 and when i try to start the usb stick without the uefi name in bios and click run it gives me this error https://imgur.com/a/M7Ymk   intel core i7 6900k gtx 1080 asus x99 rampage v extreme     can someone help me
    • @Niresh Its going to this error ONLY sometimes i have other problems one Is With WiFi connection 2. Is With flashes (Graphics drivers i think?)  And next is bootloader i need my flash drive With bootloader to load MacOs There Are too bugs And more in this link Are all my notebook specs Notebook specs
    • I'm trying different boot-flags, but still nothing. Let me know if you find a solution.
  • Download Statistics

    • Files
      845
    • Comments
      2,132
    • Reviews
      2,557

    Latest File
    By 8osm3rka

    24    0

×