Installation problems - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content

Recommended Posts

Hi all,

I've been trying to install Mac OSX 10.10.0 on my HP Envy 17-J053EA. The specs are as follows:

 

- nVidia GT 740M

- Intel i7-4700MQ (With Intel integrated graphics) (Haswell)

- 12GB DDR3 RAM

- 1920x1080 Display

 

I changed the BIOS options to disable virtualisation and secure boot, and enable legacy boot.

I got it to boot into the installer (past the Apple logo) using the following flags:

/haswell nv_disable=1 cpus=1 -v -x

However, once I'd clicked through the language and selected my 500GB HITACHI External HDD to install OSX to, it got to "About 14 minutes remaining"

I can not get anything to happen now, it says "Debugger not configured hang" (Or something similar, I had to turn off my laptop as the fan went crazy) and mentions something about the kernel.

I installed the "yosemite-zone.dmg" (10.10) onto an 8GB SanDisk Facet with Transmac on Windows 10.

Any help would be appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting January 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $49.70 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
×