Right frequencies but wrong multipliers in HWmonitor - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Right frequencies but wrong multipliers in HWmonitor Jump to content
marcandre

Right frequencies but wrong multipliers in HWmonitor

Recommended Posts

After a long time using the Mavericks decided to try the Yosemite. Did a fresh install using the same dsdt, smbios and Chameleon config and is running just fine without problems. The only problem I noticed is that in HWMonitor frequencies appear correct but the multipliers are wrong:

Frequency ............. Multipliers
798GHz ................. x6
1.06GHz ................ x8 <
1.33GHz .................x10 <
1.60GHz ................ x6 <
2.53GHz ................ x9.5

Multipliers of frequencies 1:06, 1:33 and 1.60 must be wrong. The 798 and 2:53 are correct because they are the minimum and maximum. I tried other HWmonitor versions but nothing changed. The Mavericks had no such problem and multipliers appeared correct.
Does anyone know why this is happening and how to fix?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,626

    Latest File
    By ka209

    115    0

×