How to install Yosemite or El-capitan on lenovo S410p - OS X Yosemite Zone Hackintosh 10.10 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Praba123

How to install Yosemite or El-capitan on lenovo S410p

Question

Praba123    0
Hello, I'm newbie for hackintosh. How to install OSX to my laptop 
My Laptop Spec is :
 
Lenovo S410p untouched
Processor : i7-4500u
Ram:  4GB
HD : WD 1TB
Graphics: Nvdia 720m 2GB and Intel HD 4400 ( bios - Optimus )
UEFI bios - default for windows8 64bit
Current OS: windows 7 ultimate 64 legacy with UEFI first mode 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi, I've got a Lenovo ideapad s510p.

Mine has got an haswell CPU, exactly like your pc.

Well, I tried and tried lots of times booting the Hackintosh Zone USB distro, but nothing. All your problems are because of the Haswell CPU

I made the Yosemite 10.10.1 by Hackintosh Zone DVD (It's very important to burn the iso file on a DVD, USB doen't work with haswell cpus) with the iso file  you'll find in hackintosh zone site (you must buy a DVD DL),

I booted with the /haswell flag and it worked!!!! (Possibly you need to press F8 or Fn+F8 and then write the flag)

Be careful, you first MUST DISABLE THE DEDICATED GRAPHICS CARD, because it doesn't work (You must go to the BIOS and select Graphics Mode - UMA Only).

In the BIOS select OS Optimized default-- Other OS

Install it DISABLING THE INTEL VIRTUALIZATION TECHNOLOGY.

Possibly your INTEL HD 4400 will not work immediately, just shutdown and turn on the pc several times.

Idk wich network card you have, but mine did not work and there were no kext for it anywhere, it were not compatible. If this happens also to you It's a very big problem, because lenovo put a block in the Bios that impede to change it (this block is called Whitelist), I spent weeks trying to understand what did I have to do.

All what you have to do is go here https://www.bios-mods.com create a new account and ask them for a modified bios without the Whitelist for your lenovo, they will answer immediately. It's free of charge. Than you must patch your bios ( is very easy and you'll find the instructions in that site) and then you can buy a new network card. I bought the Azurewave NB037H on eBay (15 euros), and with the kext that I've attached here it will work (Idk if the Bluetooth works, just try)...

Now I've got my hackintosh perfectly working.

If you have any problems ask me, I'm not an expert but I'll try to help you.

Let me know...

P.S. I'm so sorry for my incorrect English, excuse me....

AirPortAtheros40.kext.zip

IOath3kfrmwr.kext.zip

IOBluetoothFamily.kext.zip

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
    • Im trying to install MacOSierra on Alienware 15 r2,  512ssd nvme 951 and 120gb intel sataIII samsung, i6820 hk 980m, intel 530. Ofter many attempts i solved a lot of erros during the installation, and finnaly i found out that macOs does not suport SSD. I created a patch for my ssds but now, i have this error: ACPI ERROR; and last: AppleNVMe Assert failed;  2 SSD: // Inject bogus class-code for NVMe SSD to prevent IONVMeFamily.kext from loading
      DefinitionBlock("", "SSDT", 2, "hack", "NVMe-Pcc", 0)
      {
          External(_SB.PCI0.PEG0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.PEG0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
          External(_SB.PCI0.SAT0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.SAT0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
      }
      //EOF   I did the patch in virtual machine as they instructed. but still nothing.
    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×