Fresh Installation hangs on bootscreen but i can hear Sound? - OS X Yosemite 10.10 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Pineapplethefruitdude

Fresh Installation hangs on bootscreen but i can hear Sound?

Question

Hello guys, 

i just installed Yosemite Zone 10.10 2. Installation went fine just had to enable the usb fixes. Now when I want to boot into the fresh installation (booting with -v) it shows all the command lines correctly, then the command lines on the  bottom half of the screen seem to freeze and the normal process of command lines showing up is still working in the upper half. After 5 minutes the upper half freezes too and at first the end of the upper half it says 'error: codec #4 is not responding, probing aborted' and again after 5 minutes it says 'TIMEOUT numcmd=1, sent=1, received=0'.

if I wait another 10 minutes I can hear voice over talking to me and some music playing? I think it boots properly but the graphics just hang somewhere and the screen freezes. Can anybody help me? 

My laptop:

  • Sony VAIO E Series VPC-EB4Z0E/BQ
  • Core i3 380M
  • 4 GB RAM
  •  
  • Ati Radeon HD5470 512mb
  •  

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $85.17 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hi, everyone, thanks for your time.
      I'm trying to fresh install macOS 10.13.1 (Build 17B48). I'm trying to do this by free myself from multibeast and by put kexts in EFI/CLOVER/kexts/10.3 and set a good config.plist.

      I have this famous issue in verbose mode and can't boot.
      IOConsoleUsers: time(0) 0->0, lin 0, llk 1,
      IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0
        It's looks like your own issue.

      Every time, i can boot the first time. I start my post-install by install the web drivers automatically served by Nvidia. And never be able to boot again…
      I didn't found any plist option that permit to boot over this issue…
      help… !

      My list of kexts and my config.plist is joined.
      Thanks for your time…


      Here are my list of used kexts kexts/10.13 folder : NvidiaGraphicsFixup.kext    v 1.1.3 AppleALC.kext
      AtherosE2200Ethernet.kext    v 1.2.0
      FakePCIID_XHCIMux.kext        v 2.2.1
      FakePCIID.kext            v 1.3.9
      FakeSMC_ACPISensors.kext    v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      FakeSMC_CPUSensors.kext        v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      FakeSMC_GPUSensors.kext        v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      FakeSMC_LPCSensors.kext        v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      FakeSMC.kext            v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      HDMIAudio.kext            v 1.0
      IntelMausiEthernet.kext        v 2.3.0
      Lilu.kext            v 1.2.0
      Shiki.kext            v 2.0.5
      USBInjectAll.kext        0.6.2 Driver64UEFI folder apfs.efi
      AppleImageCodec-64.efi
      AppleKeyAggregator-64.efi
      AppleUITheme-64.efi
      DataHubDxe-64.efi
      EmuVariableUefi-64.efi
      FirmwareVolume-64.efi
      FSInject-64.efi
      HFSPlus.efi
      NTFS.efi
      OsxAptioFix2Drv-64.efi
      OsxFatBinaryDrv-64.efi
      SMCHelper-64.efi
      VBoxHfs-64.efi

      Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 | i7-6700(not K) | GTX980ti - OS on SSD.
    • Hi everyone, i got acer Aspire Icore 3 Laptop, and i've trie many installs, however, none of those worked on this laptop, even typing -x -v, never get the install menu, some of the run until the screen flash and reboot's again and again,, Anyone can give me a tip, i would try Yosemite, cause i got MacBook 5.1 can't upgrade to sierra/High Sierra ( well i can with a patch, but can't get the sierra installer ) i've put all the laptop specs on the screenshot.  i think all is components are compatible with mac,, above. Thanks in advance.file:///Users/Memphis/Downloads/Acer specs.png  
    • i am trying to install yosemite on a asus m2n sli deluxe chipset NVIDIA amd Athlon 64 X2 5600+ ATI Radeon HD 4800   and still i am stuck at pci configuration begin or console error. i tried several kernels and graphic cards with no results   i found some kext (no pci ea) now i come to the screen with language. and then it freezes   I’ve tried several thing but i am stuck is there anyone that can help
    • I've created install media with MacPawn as well as with Unibeast from High Sierra AppStore DMG ; The USB disk creation went smoothly, but when I try to boot from these disks all I get is a blinking cursor on top left of the screen, nothing else ... My Mac / Hackintosh : Asus P5Q Intel Core 2 Quad CPU Q8300 @ 2.50 GHz 8,00 GB RAM AMD Radeon HD 6450 Legacy IDE / ATA : 200 GB SATA : 320GB SSD : Kingston 120GB
    • Please install Niresh Yosemite now, at the first boot after installation i have full resolution with the intel hd 3000. after repairing permissions etc etc, i do not have any more acceleration at the new reboot. Sometimes by booting pennete I have acceleration graphic, starting from hard disk n. Ah, I got the Chameleon bootloader
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,539

    Latest File
    By rembrandt63

    421    0

×