Nothing is working I am trying to install Yos or Mave Nothing is working I am trying to install Yos or Mave - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Jump to content
chillit

Nothing is working I am trying to install Yos or Mave

Recommended Posts

I have 2 systems:

Desktop:

Amd phenom x6 1035t

14gb ram

amd radeon 7770

128gb ssd

MCP61PM-GM Mobo with a Hm version bios(cuz I flashed it to support 1035t, kinda risky)

Laptop:

Msi a6000 from years ago

intel core2duo

4gbram

80gb hdd

nvidia 8200m

for amd machine, it just gives up. I don't know what to do. i use /amd -v bootflag just fails to do so.

other one, installs but it loads the loading screen and then the screen just goes black

Please HELP!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Where does the installation stops, the last thing that appears when you use -v?

it finish installing finally but my desktop resatrts . but the daarwin interface is there and I can put bootflags n stuff (its after installation)

so is there anything I can do? as for laptop

what can I use for bootflag?

oh -v one sec

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting April 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $40.21 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,142
    • Reviews
      2,613

    Latest File
    By ka209

    49    0

×