Help please: Could boot to Chameleon, but boot flags didn't help to get to installation! - OS X Yosemite 10.10 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
30leafs

Help please: Could boot to Chameleon, but boot flags didn't help to get to installation!

Question

Hey all!

First of all I have to apologize for my language mistakes, I am from Germany.

These are my Computer Specs:

- Intel Core i5 4460
- Geforce MSI GTX 970
- Asus Z87-C
- 12 GB DDR3 Ram (2 slots with 1600 MHz, 1 slot with 1333MHz)
- Samsung EVO 850, 500 GB SSD
- Seagate SSHD 2 TB

My Problem:

I managed to Boot into Chameleon Bootloader first.
Because I've read through some Guides here to get to installation with my Graphics Card (Geforce GTX 970 from MSI) I used these Boot Flags:

-v kext-dev-mode=1 nv_disable=1 GraphicsEnabler=No

After booting with these Bootflags installation started, and I could partition my SSD as I wanted to,
but while installing it suddently aborted, and there was an error.

Now everytime I want to try it again with the same boot flags, i can't even get to installation. It says (as attachment): "Debugger not configured. hanging"

I really want to get Yosemite running. I also included my BIOS Settings in the Attachments.

Please help me out! :D

Thank you!

Kosta

BIOS OVERVIEW.jpg

Bios Setting CPU.jpg

Bios Setting SATA.jpg

Bios Setting System Agent.jpg

Bios Setting USB.jpg

Boot Flags.jpg

Error.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

well i'had the same issues while installing, it is kernel panic or memory error, to solve it i've used the flags "-v cpus=1 busratio=17 colors=32", it sometimes worked and sometimes dont, but after a couple tries i get it working

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $62.51 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • i have installed sierra on my acer aspire e14 e5 - 475G 59C7 with processor i5-7200u 2.5GHZ  nvidia geforce 940MXX 2GB  4GB DDR4  when i install i disabled "move nvidia.pkg" "ati.pkg" "intel.pkg" installed works, but when i type something it gone too far. for example i just type "a" in 0.5 seconds it shows "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" anyone know how to fix this?        
    • Hello,
      On High Sierra 10.13.1 under VMWare.
      I install Final Cut Pro 10.4 when running got this error:
      This graphics configuration does not support hardware acceleration, which is required to run Final Cut Pro.
      My GPU is: AMD Radeon R7 240 but show on Hachintosh About : Graphics: Display 128 MB. Thank you for help.
    • I got same error 4 years later. On High Sierra. What's the solution? What you suggested doesn't work. Why does this happen? Any ideas?
    • Hi there. I have the exact laptop and was able to install MacOS HS on it and boot up. I followed tonymaxx086 instructions but.... the following are NOT working as yet.... 1) Keyboard and trackpad (although usb kb and mouse work)
      2) Backlite control (screen appears to be in battery mode - dimmed)
      3) Sound
      4) Wifi 
      5) battery? I am able to access the internet and browse ok using Safari. I want to resolve #1 and 2 before I resolve the rest, but I am having an issue to determine what kexts to inject. There is no cross reference to this MOBO and I am not familiar with it. Can someone point me in the right direction? Many thanks.... 
       
    • Hey i won't this to but the zip is not good  
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    15    0

×