Clover bootloader stop sign error Clover bootloader stop sign error - OS X Yosemite 10.10 - Hackintosh Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
kingzee

Clover bootloader stop sign error

Question

At first the clover bootloader would get stuck on "root device id = xx" but after realizing my computer isn't really supported (I have a Skylake CPU), I changed the config.plist by adding a CPUFakeID to Haswell
 
It worked, but it got stuck again, using cpus=1 npci=0x3000 fixed it
 
But after all of that, I get this http://puu.sh/liFYO/f8bc7776e3.jpg and then the whole verbose mode just goes black, no more text is displayed, and I get a white stop sign
 
I can't see what happens after the screenshot because there's no verbose log, just a stop sign, so I have no idea where to look to fix this
 
Any help would be greatly appreciated, it's my first time trying to install a mac on a pc

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting April 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $31.08 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×