ATI RADEON SAPPHIRE HD5450 no signal on boot,MAVERICKS ATI RADEON SAPPHIRE HD5450 no signal on boot,MAVERICKS - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Jump to content
animalea1

ATI RADEON SAPPHIRE HD5450 no signal on boot,MAVERICKS

Recommended Posts

Good evening!

Today I tried to install Mavericks from usb on my intel-based pc,which is a Dell Optiplex 760.Everything was great until installation finished and booting the new installed Mavericks.

When the computer restarts to boot the new Yosemite,the monitor shows NO SIGNAL,GOING INTO SLEEP MODE.

The monitor is connected to my ATI RADEON 5450  with HDMI PORT.

i tried booting with flags, -v -x ,nothing seems to work,please,can anyone help me to get it to work? I need at least to see something on my monitor so i can later make the video card fully to work and modify the respective kexts.

 

Maybe there is a combination of flags that work...

 

Thank you very much!

best regards!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting April 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $31.08 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • I managed to install the niresh mav distro and then did the combo update without reinstalling the hackintosh stuff after the update, this ofc resulted in my pc not booting. Ive tried to use the installer to do a time machine backup of my system pre combo update to no avail, and now I cant even get the installer to boot again. any and all help is greatly appreciated. I'm using a asus m4a88t -v evo/usb3 mobo and amd phenom ii x4 965 Deneb edition. I previously booted the installer using -amd64 nv_disable=1 dart=0 and I think -x -v but I cant remember. I think my bios needs to be updated but I cant even find the board on the asus site so any help with that would also be appreciated. if anyone is familiar with the hp flyer red laptop my wife would like me to hackintosh that as well. I have a working windows 10 install and working Ubuntu install, sandisk cruzer 32gb flashdrive and a couple blank cds at my disposal. 
    • hello i have installed sierra on dell optiplex 780 sff everything works perfectly except that i have installed a wifi dongle BL-WN151 in usb but my hack does not recognize it. thank you for helping me if you can. OS X sierra .....
    • Have you got any mac os working on that dell? I own the same one an want to get osx on it too.
    •   My pc takes 4 hours at the end of the installation where it says there is less than a minute to finish.  Someone knows why it does not finish installing or why the fault may be due
    • is there anyone to answer my question please !!
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,143
    • Reviews
      2,612

    Latest File
    By ka209

    30    0

×