[Trouble - OSX El Capitan] - Error Setup don't want boot at ACPI loading - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Xavier73

[Trouble - OSX El Capitan] - Error Setup don't want boot at ACPI loading

Question

Hi there !

I'm noobie in hackintosh and I would like some help :/

I would like install a OS X El Capitan on my new laptop HP Probook 450 G2 but I've occured a problem at loading of ACPI devices.

 

My configuration :

 - Intel Core I7-5500U 2.40Ghz Broadwell

 - Display : Intel(R) HD Graphics 5500

 - 8 Gb of RAM

 - NIC : Realtek PCIe GBE Family Controller 8168

 - HDD 1To

 

I think my USB Key for the installation is correctly configured.

I have two partitions on this USB Key :

 - FAT 32 with clover boot and kext with the config.plist of my Graphic card (https://github.com/RehabMan/OS-X-Clover-Laptop-Config/blob/master/config_HD5300_5500_6000.plist).

 - Journalised with the Installer OS X El Capitan

 

Screenshots of my error :

6e61e989-5577-4742-97de-63bd29cc6fcd.thu

82eeebc4-f9df-4918-a1e9-9d722fa2d70d.thu

 

Maybe my processor doesn't support this installation ? :(

 

Can anyone help me please ?

Thank you !

 

*Sorry for my bad english.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting December 2017

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $32.14 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hi! I trying for install Hackintosh Sierra Zone to my MSI GP62-6QE laptop. I made an bootable usb with Transmac using .dmg file. Booted with default kernel flags + cpus=1. I selecting my install disk and next, 2 seconds later i giving this error. My system: MSI GP62-6QE i7-6700HQ GTX950m+Intel HD 530 (1920x1080) 8GB RAM MS-16J5 board.
    • I have Niresh Sierra installer on USB hp224w 16GB, I used MacPwn-Sierra-Dev.app to create this. Niresh Mountain Lion 10.8.5 already installed on my Acer Aspire 4738Z and I want to update to Sierra. Boot to USB, Apple logo with black background and progress bar show. But when installer load and progress bar start to fill, my Laptop quickly reboot and show something like image below. I don't have idea what problem cause this.
    • hey so ive got an HP dv7, 64-bit, with an AMD A6-3400M Radeon and 8gb ram and I've installed mac os yosemite onto VMware Player 12. Everything went well but the mouse is offset. The distance varies on where the mouse pointer is, like if the mouse is in the middle of the screen then the mouse is off a little bit but anywhere left or right of the screen its pretty far off of where the pointer actually is. I've looked everywhere and I've seen people say to type this: editpreferencesinput "optimize mouse for games" = always, but no one is saying where. Plus i think this command would be for VMware Workstation. I had installed VMware Tools onto yosemite but that didn't do anything. I have also installed a beamoff tool so that the os isn't so slow. And i have unchecked the "override high dpi scaling behavior" box and that did nothing. I'd really appreciate the help, i have been stuck on this issue for days. Thanks
    • I'm also stuck on it. I'd been "there" before. But he had solved by doing several random tests.I had used a Shanee's sierra_v4.dmg. Today, not even one solution dmg gives me a positive result. I always have a perfect boot, but it stuck me there in the list of languages. I have this same problem in the Sierra and High Sierra. I think it has some connection with the way they create the installer. When I accompanied them to create the image I noticed that they did not use the official installer of the High Sierra. They use the same (faulty) installer they created for the Sierra. I know the Shanee V4 version worked then and I had used SierraZone just to boot and use the Shanee image. https://forum.amd-osx.com/viewtopic.php?f=52&t=3352&p=34163#p34163
    • Hello Niresh. i have been having trouble installing os x on AMD e2 7110 APU i was wondering if you could help on compatability status to see if i can install any of the os x isos in your site so please help.   Please do not delete this. I understand if you do. From:Fazewolfalpha
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,543

    Latest File
    By rembrandt63

    751    0

×