Disable SIP Without Recovery Partition? - OS X EL Capitan 10.11 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Julian Beats Gray

Disable SIP Without Recovery Partition?

Question

I have been trying to solve this issue for days on end. My monitor requires a force rgb hack to get it to detect as a monitor instead of a tv, but el capitain introduced SIP preventing me from making low level changes required to fix my video quality. So then I tried to disable SIP, but I cant figure out how, as there is no recovery partition on my machine as it is a hackintosh. Any suggestions are appreciated. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
javato    0
On 4/12/2015 4:57:42, masterscript said:

prueba la Aplicación hacedor de reyes Llamada SIPUtility. o Debes Instalar Yosemite en otra partición y from Ahí Modificar un El Capitán. personalmente lo he Hecho.

Error number: 6386816
nvram: Error setting variable - '7C436110-AB2A-4BBB-A880-FE41995C9F82:csr-active-config': (iokit/common) general error

siempre me sale este error.

tengo 2 graficas Intel 4000 +Nvidia 635M de 2 Gb ddr3.

solo obtengo 3 Mb de video.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
masterscript    16
2 hours ago, javato said:

Error number: 6386816
nvram: Error setting variable - '7C436110-AB2A-4BBB-A880-FE41995C9F82:csr-active-config': (iokit/common) general error

siempre me sale este error.

tengo 2 graficas Intel 4000 +Nvidia 635M de 2 Gb ddr3.

solo obtengo 3 Mb de video.

prueba instalar Nvidia Alternate Graphics driver con nvda_drv=1 kernel flag en /Extra/org.Chameleon.boot.plist. o intenta instalar con EasyKextUtility a NVinject.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
javato    0
22 hours ago, masterscript said:

prueba Instalar Nvidia Gráficos alternativo con conductor bandera nvda_drv = 1 kernel en /Extra/org.Chameleon.boot.plist. o intenta Instalar con EasyKextUtility un NVinject.

Muchas gracias por la información (agradecido) esto te li escribí desde el portatil HP ...todavía tengo que hacer algunas pruebas.

pero hoy estoy contento puesto que metí el disco en otro ordenador de mesa que es algo similar y me ha admitido la grafica y con total aceleracion de hadware ando haciendo pruebas y he cambiado el kernel (uno de AMD) y me funciona casi todo bueno actualicé a la versión 

10,11,2 y me costó arrancar pero ya lo he subsanado 

gracias por todo y perdona no hablo inglés sory.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
masterscript    16
3 hours ago, javato said:

Muchas gracias por la información (agradecido) esto te li escribí desde el portatil HP ...todavía tengo que hacer algunas pruebas.

pero hoy estoy contento puesto que metí el disco en otro ordenador de mesa que es algo similar y me ha admitido la grafica y con total aceleracion de hadware ando haciendo pruebas y he cambiado el kernel (uno de AMD) y me funciona casi todo bueno actualicé a la versión 

10,11,2 y me costó arrancar pero ya lo he subsanado 

gracias por todo y perdona no hablo inglés sory.

Tan mal hablo? jajaj yo hablo español ... XD

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
javato    0

Gracias Masterscript  por tus aclaraciones, con esto del hackintosh nunca acabas con las pruebas ja ja.

ahora que parece que tengo algo encarrilado el I7 de mesa (solo me falta que me funcione los USB.3 ) incluso he actualizado a la 10,11,3 y sin problemas

ando haciendo pruebas con el portatil pero solo llego a Yosemite 10,10,4 si actualizo a la ultima version ya no arranca .....faltara cambiar el kernel

la distro que use para el portatil es la de Niresh (la unica que me detecta 1024 Mg de video .....tengo la intel del i7 a 64Mb+la Nvidia a 2 Gb)

PERO PARA EL CAPITAN NO HAY DISTRO DE NIRESH un fastidio por que con el macpwin no me funciona (A VER SI EL HACEDOR DE REYES HACE UNA BIEN COCINADA)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
    • Ok, so I built a new hackintosh with Niresh Mavericks 10.9.0 on a modified Dell Precision T7400 and mostly everything seems to be working correctly except for two things: Sound (The obvious one), and Online video content (Youtube, Facebook videos, etc) play at lower than 1 fps, frozen speed, after 10 seconds of playback it reaches 4 seconds of elapsed time and I have found no other forums explaining this or talking about this so I decided to bring it up here. As for the sound situation, I already bought a new card to replace the X-FI, so yes, I am aware of the Sound Blaster Audigy X-FI Xtreme Audio not being supported, but what caught my attention is that the sound was working and video playback problem was gone temporarily, I happened to hear the sound from my headphones sitting on my desk and put them on, and sound. I decided to test a video on youtube, the problem with the videos, gone. But after a reboot, they were back. However I have the logs from today and can give them to whoever wants/needs them to figure out what may have caused the sound to kick in on the X-FI and maybe add support for this sound card. I copied as far back in the time that the system was on while sound was working that I could up to the shutdown event. I know it's pretty large but I am not sure where to look, I am simply handing this out to whoever wants to see what may have given me audio on this card for the session. From what I can see that looked to be the most closely related to my issue is something to do with bluetooth (I don't have bluetooth, btw), it says in console: "9/20/17 6:49:55.785 PM com.apple.audio.DriverHelper[200]: The plug-in named BluetoothAudioPlugIn.driver requires extending the sandbox for the mach service named com.apple.bluetoothaudiod." repeatedly many times. This could be completely unrelated.   The only recent actions I made that I personally can think of that may have triggered this would be: I installed several different versions of a music player through Winebottler and it failed to start, more and likely because of the lack of .net framework 2.0 and 4.0, this is my highest suspicion of being the likeliest cause, but I could be wrong. I installed Crossover and installed the music player in it, which it ran in and is where I discovered that you need .net 2.0 and 4.0 (It had the player in it's database and installed .net automatically) Ran Discord (It uses output/input, so may as well add that in) The player was MusicBee, and when it crashed, it also left a log that I could probably try to reproduce if needed.   Specs: Dell Precision T7400, 1x Intel Xeon x5482 Nvidia Geforce GTX 660 16GB ddr2 ram 667mhz (Tested to be working correctly, please don't ask me to run a mem test I am impatient enough as it is)
    • 980m+intel 530, 6820hk 512ssd+120ssd+1TB im trying to install macOsierra, and i tried a lot of combinations of arguments and configuration, nothing seems to work, i got the same problem every time ofter i start the installation! Is saying: System uptime in  nanoseconds: some random numbers.
    • Hello guys!


      Today I tried to install macOS High Sierra from a bootable usb, but my pc froze during the booting process.
      I need help. Can you help me?

      Here I attached a demo with the problem.
      https://goo.gl/cp5E8M


      Thanks in advance!
    • Hi, I am new at this, I installed maverick on a Lenovo g460 and everything ok but when I try to start appear a screen and say "system uptime in nanoseconds..." , I use -x and -x and others but I can't solve my problem. Sorry for my English. Thanks 
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,532

×