Computer Not Recognizing USB Boot Device - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Computer Not Recognizing USB Boot Device Jump to content
Murkerrr

Computer Not Recognizing USB Boot Device

Recommended Posts

Hi all, this is my first post here so go easy on me!:)

basically ive tone some research and I'm pretty sure my current hardware can be hackintoshed, I've attached a screenshot of the specs (I will be installing OSX on the 160gb drive, it's blank)

image.thumb.jpg.11a56ae035f0185db6ac3f59

ive followed numerous guides and have successfully made USB installers of the Yosemite ISO for AMD CPUs, but when I try and boot from it it just says 'insert boot media into boot device and press a key to continue' or something like that. I'm pretty sure I configured my BIOS correctly although I haven't found a guide specifically for my motherboard , so if anyone could help me out that would be great!

If anyone could help me get my Hackintosh going that would be awesome, I really wanna use Logic Pro X on my PC! 

 

P.S before anyone mentions it yes I have made sure I've used a USB 2.0 Port. 

 

Thanks :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hello everyone,  I'm trying to install High Sierra (with AMD support) on my AMD 4500m Lenovo G505s laptop. When booting from Clover in EFI with i get some really fast screen log then the pc reboots. Now, i know there isn't a way you could help me without some info/logs, unless i'm missing a major malfunction known on these kind of laptops, so, do you know a way i could prevent it from rebooting in order to at least understand what is causing this problem? Do you think even trying to put OSX on this laptop is worth it? Thank you.
    • Hello, i am trying to install High Sierra on my ASUS X75VB but i am getting multiple errors with the ACPI.
      I believe it is CPU related?

      Mainboard: HM76 (X75VB SOCKET 0)
      CPU: Intel Core i5 3320m (Not the original CPU of this laptop!)
      GPU: Intel HD Graphics 4000 & NVIDIA 2GB Geforce 740M
      RAM: DDR3 8GB
      Storage: 120GB SSD (SATA-2)

      I have used the DSDT.aml & SSDT.aml from the following resource:
       https://github.com/xxx10101xxx/ThinkPad-X230-macOS/tree/master/i5-3320M

      My config.plst can be found here:
      https://drive.google.com/open?id=1lK7ixY8fAvtIJv8gY6Gf-RQvKJBVcFLm

      Thanks in advance!
    • im already download 10.12 and 10.13 . when im trying install 10.12 . all works fine , like resolution already 1920x1080 , sound , network all fine .. but when im trying install 10.13. resolution wont 1080 , already install nvidia web drivers , but hopeless..

      using Nvidia GT630 , btw .
    • I have Yosemite Zone working on Virtualbox fine.  After downloading High Sierra Zone there is only a dmg and no ISO.  I tried converting the dmg with hdiutil but it goes to 8GB and I get "no bootable media" in Virtualbox.  Has anyone been able to do this yet? 
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    116    0

×