Niresh 10.9 hangs at "Fixing Permissions" after installation - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Miguel Guimarães

Niresh 10.9 hangs at "Fixing Permissions" after installation

Question

After i've installed the Niresh 10.9 and succefully make the first boot and created and account, it reaches the desktop. Then niresh start configurating the system and for me, doesn't work. It hangs at the message "Fixing Permissions". I let the computer on for 10 hours (!) and nothing...

 

Anyone can help me ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Are you installing extra kexts or doin something while the computer is fixing permission?Because sometimes that could make it stop.or can you fix permission your self in Disk utility? Try to see if it work.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i have this issue 

 

panic(cpu 1 caller 0xfffff7f8159acc9): No HPETs available,,,CPU(s) configured incorrectly

 
debugger called: <panic>
Backtracce (CPU 1), Frame : Return Address
0xffffff807ddabef0 : 0xffffff8000222f69
0xffffff807ddabf70 : 0xffffff7f8159acc9
0xffffff807ddabfb0 : 0xffffff80002d7fa7
 
kernel extensions in backtrace:
com.apple.driver.appleintelcpupowermanagement(216.0)[a6ee4d7b-228e-3a3c-95ba-10ed6f331236]@0xffffff7f81594000->0xfffff7f815befff
 
bsd procces name corresponding to current threa : kernel_task
boot args : boot uuid=f76bc2b7-23aa-3efd-8ff2-6f6d0dd6166c rd=*uuid npci=0x2000 dart=0 -v graphicenabler=no
 
mac os version
13a603
 
kernel version darwin kernel version 13.0.0 : nn(many character)
kernel uuid 7b044a27-fbd8-3438-a0d9-caa78544ddba
system model name : macori3,1 (mac-f42c88c8)
 
system uptime in nanoseconds: 90613636577

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $54.09 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hey guys, I'm looking into dual booting OSX Sierra or High Sierra on my ASUS Zenbook Pro UX501V. I use a lot of mac only software like sketch at uni and it would make my life a lot easier to just be able to boot into it instead of going to campus to use one of their Mac's. I'm currently running windows 10 and would prefer to not have to lose all my files or reinstall windows 10, however if this is unavoidable I would consider it. Specs are Processor    Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz, 2592 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s)
      GPU    NVIDIA GeForce GTX 960m 4gb DDR5
      RAM    12GB DDR4
      BIOS Version/Date    American Megatrends Inc. N501VW.300, 9/05/2016
      BIOS Mode    UEFI Does anyone know of any guides? Or has done this before? Even a link to point me on my way. Looked into the clover bootloader and I'm under the impression that's the route I'll have to take. Thanks for any help you may have      
    • Hi everyone. Here are my specs MOBO :Gigabyte Z68 XP UD3 (1155) GPU : HD 6870 1gb CPU Intel i7 2600k (1155) 60gb SATA SSD   MOBO is using legacy Bios. This machine has served me well for years. I tripped a circuit breaker a few weeks ago and now it's stuck in a boot loop. I have setup a new bootable USB to reinstall but for some reason the boot loop is happening when I startup from this as well. I can manage to get to the desktop using the safe mode boot flag (-x) but after a few moments, the desktop freezes and the computer reboots. I used the 10.10.1 disc image to create the new USB stick I am not sure if this could be causing the boot problem in the USB. Should I have used the 10.10.0? At first I suspected a hardware issue but I left the computer on for two days at in the bios screen and it stayed on just fine. Hoping someone can give me a hand figuring out which boot flags can get me going again or how I can reinstall the OS. I really need to get past the freeze/reboot cycle I am in. I am almost ready to nuke this thing and install windows
    • i also have this problem if you will finde the solution please inform me right away and thank you
    • I built a Hackintosh on a GIGABYTE GA-EP45-UD3P in 2010, and upgraded it to Sierra about 4 months ago. It's been working great until a few days ago.  The clock now is losing time, while the computer is on and running. I've been working on the computer all morning, and have had to bump it forward to the current time it 3-4x. Right now it says 9:40am, but it's really 9:47am.  I have "Set time and date automatically" set in settings and "Apple Americas/U.S. (time.apple.com.)" selected on the drop down. Deselecting it, and selecting it again, brings the clock back to the current time.  Is this a hardware issue or a software issue? Do I have to replace the CR2032 on the motherboard? If so - why? The computer is on, and running, why would it need that battery to maintain the time?       
    • i am trying to install yosemite on a asus m2n sli deluxe chipset NVIDIA amd Athlon 64 X2 5600+ ATI Radeon HD 4800   and still i am stuck at pci configuration begin or console error. i tried several kernels and graphic cards with no results please help with these boot flags ive tried -v -x ncpi=0x3000 nv_disable=1 -v -x ncpi=0x3000 nv_disable=1 GraphicsEnabler=No
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,538

    Latest File
    By rembrandt63

    311    0

×