Yosemite to install on Lenovo z470 - OS X Yosemite Zone Hackintosh 10.10 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
sundayking

Yosemite to install on Lenovo z470

Question

sundayking    0

Hi! I wanna know that I want to install Yosemite on my Lenovo z470. What kind of hardware I will need? Pls let me know. When I installed Yosemite 10.10.1 on my laptop, there has a problem that is volume is not stable and I can't connect to wifi. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 1

I don't know about the Audio, but I know that a wi-fi problem on a Lenovo Pc it's a very bad thing.

I have a Lenovo Ideapad s510p and when I installed Yosemite on it my wi-fi card did not work and there were no kext for it anywhere, it were not compatible. If this happens also to you It's a very big problem, because lenovo put a block in the Bios that impedes to change it (this block is called Whitelist), I spent weeks trying to understand what did I have to do.

All what you have to do is go here https://www.bios-mods.com create a new account and ask them for a modified bios without the Whitelist for your lenovo, they will answer immediately. It's free of charge. Then patch your bios ( is very easy and you'll find the instructions in that site) and now you can buy a new network card. I bought the Azurewave NB037H on eBay (15 euros), and with the kext that I've attached here it will work (Idk if the Bluetooth works, I used only the AirPortAtheros40.kext , just try)... Be careful to buy a your laptop compatible card. There are several on Ebay...

Good luck

Alcatraz

P.s. I know my English can be incorrect, I'm sorry about it...

AirPortAtheros40.kext.zip

IOath3kfrmwr.kext.zip

IOBluetoothFamily.kext.zip

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
    • Ok, so I built a new hackintosh with Niresh Mavericks 10.9.0 on a modified Dell Precision T7400 and mostly everything seems to be working correctly except for two things: Sound (The obvious one), and Online video content (Youtube, Facebook videos, etc) play at lower than 1 fps, frozen speed, after 10 seconds of playback it reaches 4 seconds of elapsed time and I have found no other forums explaining this or talking about this so I decided to bring it up here. As for the sound situation, I already bought a new card to replace the X-FI, so yes, I am aware of the Sound Blaster Audigy X-FI Xtreme Audio not being supported, but what caught my attention is that the sound was working and video playback problem was gone temporarily, I happened to hear the sound from my headphones sitting on my desk and put them on, and sound. I decided to test a video on youtube, the problem with the videos, gone. But after a reboot, they were back. However I have the logs from today and can give them to whoever wants/needs them to figure out what may have caused the sound to kick in on the X-FI and maybe add support for this sound card. I copied as far back in the time that the system was on while sound was working that I could up to the shutdown event. I know it's pretty large but I am not sure where to look, I am simply handing this out to whoever wants to see what may have given me audio on this card for the session. From what I can see that looked to be the most closely related to my issue is something to do with bluetooth (I don't have bluetooth, btw), it says in console: "9/20/17 6:49:55.785 PM com.apple.audio.DriverHelper[200]: The plug-in named BluetoothAudioPlugIn.driver requires extending the sandbox for the mach service named com.apple.bluetoothaudiod." repeatedly many times. This could be completely unrelated.   The only recent actions I made that I personally can think of that may have triggered this would be: I installed several different versions of a music player through Winebottler and it failed to start, more and likely because of the lack of .net framework 2.0 and 4.0, this is my highest suspicion of being the likeliest cause, but I could be wrong. I installed Crossover and installed the music player in it, which it ran in and is where I discovered that you need .net 2.0 and 4.0 (It had the player in it's database and installed .net automatically) Ran Discord (It uses output/input, so may as well add that in) The player was MusicBee, and when it crashed, it also left a log that I could probably try to reproduce if needed.   Specs: Dell Precision T7400, 1x Intel Xeon x5482 Nvidia Geforce GTX 660 16GB ddr2 ram 667mhz (Tested to be working correctly, please don't ask me to run a mem test I am impatient enough as it is)
    • 980m+intel 530, 6820hk 512ssd+120ssd+1TB im trying to install macOsierra, and i tried a lot of combinations of arguments and configuration, nothing seems to work, i got the same problem every time ofter i start the installation! Is saying: System uptime in  nanoseconds: some random numbers.
    • Hello guys!


      Today I tried to install macOS High Sierra from a bootable usb, but my pc froze during the booting process.
      I need help. Can you help me?

      Here I attached a demo with the problem.
      https://goo.gl/cp5E8M


      Thanks in advance!
    • Hi, I am new at this, I installed maverick on a Lenovo g460 and everything ok but when I try to start appear a screen and say "system uptime in nanoseconds..." , I use -x and -x and others but I can't solve my problem. Sorry for my English. Thanks 
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,532

×