hard disk not showing up in yosemite installation - OS X Yosemite 10.10 - HackintoshZone hard disk not showing up in yosemite installation Jump to content
  • 0
abned

hard disk not showing up in yosemite installation

Question

hello every one i was dowloaded the yosemite hackintosh from this great forum,

when i installing  it my hard disk hdd not showing up only the usb flash memory,

i don't understand why.

i have foxconn-h55mxv mother board , i3 intel cpu

please help me , im exciting to install mac, i love  it

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

thanks mr Alcatraz_2000 for helping i tried to install my hard drive on ohter mother board that have ahci option and it booting fine, the issue is in my computer

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

THE IS NO ONE ON THIS FORUM !

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Be patient!!

anyway, it happened also to me. I can't remember well how I did,

but I think that there's a issue in your bios configuration.

Check it and let me know...

Good luck,

Alcatraz_2000

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

my bios has no AHCI option . so i linked my hard disk as usb and i installed yosemite but can't boot after that 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Try to boot with your hard disk installer, and then select your computer internal drive

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $22.30 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×