Help with graphic on M4600 laptop (Quadro 2000m) - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content

Help with graphic on M4600 laptop (Quadro 2000m)

Recommended Posts

Hello, I'm new to this. Last night I was able to install Yosemite Niresh on my laptop Dell M4600

Here are some specs:

i7 2820qm, Nvidia Quadro 2000m, 16Gb DDR3.

At the very first boot into osx after the installation, my laptop had black screen. So I followed the instruction on this:

How to fix Hackintosh Grey/Black/White Screen & No Signal Problem in Hackintosh Installation

I chose case 1.

Now my laptop has very laggy graphic, which I guess due to the lack of graphic acceleration.

How can I fix this one, and is there a driver for my graphic card on this Yosemite Niresh ?

Thank you very much.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting March 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!


    $77.09 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • i would built a hackintosh with yosemite but i dont know if its work with my pc but if please give me the kexts which i need  is it possible to install yosemite on my pc? My Specs: Intel Core 2 Quad q6600 4Gb ram Asrock  g31m-gs Integrated gpu but i have a gtx 580 3gb
    • Hello. I just installed hackintosh high sierra on my PC. It's version is 10.13 so is there any way I can update to 10.13.3? And also my hackintosh freezes when opening few applications like logic pro x. Please help me.
    • Same problem here. Did you solve this?
    • I was having an issue with installing High Sierra because I was getting this error OsxAptioFix2Drv: starting overrides for /System\Library\CoreServices\boot.efi
      using reloc block: no, hibernate wake: no I tried all the fixes that everyone was telling me about replacing the file with a different one but nothing worked. Finally I came across a post from some person who had a laptop that was designed like mine. I have the Aspire A515-51. The weird thing is that it has 8gb of ram installed. There is 4gb that is soldered to the motherboard and one 4gb ram in the only ram slot. Well this person stated that if he removed the 4gb ram that was installed in the ram slot the install would move past the error and install. I tried it and WOW it worked. I was able to complete the install and everything worked just fine but the wifi. So I hope this helps someone, but I am also hoping that someone can help me with the issue of the ram. I can't add the ram back into the ram slot or the boot will stall at  OsxAptioFix2Drv: starting overrides for /System\Library\CoreServices\boot.efi
      using reloc block: no, hibernate wake: no
    • Im stuck in this screen, i can boot the clover bootloader but i cant select the high sierra option because it doesn't appear. Laptop MSI PL 62 Specs: i7 7700 HQ Nvidia MX 150 1 tb hardrive
  • Download Statistics

    • Files
    • Comments
    • Reviews

    Latest File
    By Vale1831

    58    0