Yosemite stuck on black screen with apple logo - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
Sign in to follow this  
voigers

Yosemite stuck on black screen with apple logo

Recommended Posts

i just plugged in USB it automatically showed the screen as shown then stuck on Black screen with apple logo, for last 5 days trying but no luck...pls. guide me.

P1030752.JPG

P1030751.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $62.51 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hello! I made my usb key with transmac but when I start OS X Sierra everything goes well, the installation too but the installation blocks at 100%, time remaining: less than a minute. with it worked but not anymore. can you help me? My PC : it is a laptop: ASUS X751LD the motherboard I do not know, the hard drive I do not know but it's a HDD of 500 gb I have two graphics cards: Intel HD 4400 and Nvidia 820m, (which blocked me for the installation of Yosemite and High Sierra) thank you in advance.   PS : Sorry for my bad english i'm french ^^.
    • Hello! Yesterday I successfully installed Yosemite (Yosemite Zone distro) on my laptop (Sony Vaio FIT 15E with an i3-3217U). The only thing that doesn't work is the wifi card (BCM43142). I found in my house another wireless card, AzureWave AW-NB047H. Is this wireless card compatible with macOS?   Sorry for my bad english and thanks in advance. ~IOStream
    • i have installed sierra on my acer aspire e14 e5 - 475G 59C7 with processor i5-7200u 2.5GHZ  nvidia geforce 940MXX 2GB  4GB DDR4  when i install i disabled "move nvidia.pkg" "ati.pkg" "intel.pkg" installed works, but when i type something it gone too far. for example i just type "a" in 0.5 seconds it shows "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" anyone know how to fix this?        
    • Hello,
      On High Sierra 10.13.1 under VMWare.
      I install Final Cut Pro 10.4 when running got this error:
      This graphics configuration does not support hardware acceleration, which is required to run Final Cut Pro.
      My GPU is: AMD Radeon R7 240 but show on Hachintosh About : Graphics: Display 128 MB. Thank you for help.
    • I got same error 4 years later. On High Sierra. What's the solution? What you suggested doesn't work. Why does this happen? Any ideas?
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    15    0

×