boot0ss: error after i installed OS X Yosemite. - Hackintosh Yosemite - HackintoshZone boot0ss: error after i installed OS X Yosemite. Jump to content
Sign in to follow this  
cosminalex61

boot0ss: error after i installed OS X Yosemite.

Recommended Posts

Hey there. I decided to reinstall OS X Yosemite in dual boot with Windows 10. I installed it some time ago, but i deleted the partition, so i used just Windows. Now i installed it again (in dual boot, Windows it was first) and i was surprised to see some strange error "boot0 ss: error". I didn't find anywhere a solution. I've tried some guides about: Solve boot0 error. None of them worked. If you know what i have to do, please tell me :D. Oh, i tried to reinstall it many times, using different usb drives and another installation file (OS X Yosemite 10.10.1 and 10.10). Every time the same error. I can boot in Windows/OS X from USB Flash with no problem...Ok, just one. When i boot into OS X sometimes say: Error encountered while starting up the computer, pausing 5 seconds, but after that it boots normally. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem, I've tried many solution on Internet but there is no worked. I hope someone can help us.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am also getting this error? Who knows what can help me. Thanks so much!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $22.30 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×