Still waiting for root device./Other errors? - OS X EL Capitan 10.11 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0

Still waiting for root device./Other errors?


Sorry that the picture is useless. Im too lazy to take a new one with exposure a bit faster. But basically it keeps stoping and starting some usb bus and then it randomly says still waiting for root device. Ive tried putting kexts into the installer i put the amd fx kernel where its supposed to be but i havent gotten and progress. USBBusFix=yes does nothing. And i have to start it with UseKernelCache=No to even get it to the point where it says waiting for root device. 


flags im using: -v npci=0x3000 PCIRootUID=1 UseKernelCache=No 


Amd fx 8320@4.2Ghz

Asus M5A99X Pro r2

GTX 970


16 - 1.jpg

moves so fast i have to use slow motion on my phone


Share this post

Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting March 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!


    $77.09 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • i would built a hackintosh with yosemite but i dont know if its work with my pc but if please give me the kexts which i need  is it possible to install yosemite on my pc? My Specs: Intel Core 2 Quad q6600 4Gb ram Asrock  g31m-gs Integrated gpu but i have a gtx 580 3gb
    • Hello. I just installed hackintosh high sierra on my PC. It's version is 10.13 so is there any way I can update to 10.13.3? And also my hackintosh freezes when opening few applications like logic pro x. Please help me.
    • Same problem here. Did you solve this?
    • I was having an issue with installing High Sierra because I was getting this error OsxAptioFix2Drv: starting overrides for /System\Library\CoreServices\boot.efi
      using reloc block: no, hibernate wake: no I tried all the fixes that everyone was telling me about replacing the file with a different one but nothing worked. Finally I came across a post from some person who had a laptop that was designed like mine. I have the Aspire A515-51. The weird thing is that it has 8gb of ram installed. There is 4gb that is soldered to the motherboard and one 4gb ram in the only ram slot. Well this person stated that if he removed the 4gb ram that was installed in the ram slot the install would move past the error and install. I tried it and WOW it worked. I was able to complete the install and everything worked just fine but the wifi. So I hope this helps someone, but I am also hoping that someone can help me with the issue of the ram. I can't add the ram back into the ram slot or the boot will stall at  OsxAptioFix2Drv: starting overrides for /System\Library\CoreServices\boot.efi
      using reloc block: no, hibernate wake: no
    • Im stuck in this screen, i can boot the clover bootloader but i cant select the high sierra option because it doesn't appear. Laptop MSI PL 62 Specs: i7 7700 HQ Nvidia MX 150 1 tb hardrive
  • Download Statistics

    • Files
    • Comments
    • Reviews

    Latest File
    By Vale1831

    58    0