Having problem after successful installion - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Having problem after successful installion Jump to content
Sign in to follow this  
Gabloo Kumar

Having problem after successful installion

Recommended Posts

I have installed niresh 10.9 successfully.But after successful completion I am having two problems.

 

1.In the attachment 

 

2.Not showing chameleon boot loader when i remover bootable usb. 

 

PC SPECS

1.AMD FX 6300

2.GIGABYTE GA-78LMT-USB3

3.XFX ATI RADEON 4890 1GB DDR5

4.8 GB 1333 RAM

5.1TB HDD +320 GB HDD 

post-2809-0-30158700-1390234757_thumb.jp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh yes I solved this problem myself after a bit of testing but idk what I did exactly. I think it was PCIRootUID=1 try that

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh yes I solved this problem myself after a bit of testing but idk what I did exactly. I think it was PCIRootUID=1 try that

Thank you for helping him
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,624

    Latest File
    By ka209

    113    0

×