OS X doesn't boot after boot0 error - OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Christian1992usb

OS X doesn't boot after boot0 error

Question

Hi, I'm new in this forum and I have a big problem. I used to have Windows 10 on my pc but after the successful installation of Mavericks, when I've booted the pc it has shown on screen : 

boot0 : GPT

boot0 : GPT

boot0 : error

So, following a guide on the tube, I inserted my windows 8 installation DVD and once opened the prompt, I've written 

bootrec fixmbr

Now, when I boot from my USB drive and from HDD (I did not partition it), computer shows me black screen with a blinking white cursor and it doesn't do anything. I always have to turn off the computer from the power button. How can I solve this situation and install OS X Mavericks or Yosemite on my computer ? Please help me 

 

I've used Niresh OSX compatible with AMD CPUs 

 

My configuration:

MOBO : Asus M5A97 evo r2.0

CPU : amd fx6300

GPU : Sapphire R9 270x

Ram : 4gbx2 corsair vengeance ddr3 1600mhz

HDD : Western Caviar Blue 1tb

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Frank Lazar    3

I  would suggest  you try  using  a Clover  based  solution,  as it seems you're having the typical  issue Chameleon has with  newer  drives. Or try swapping in an older   smaller  drive.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 minutes ago, Frank Lazar said:

I  would suggest  you try  using  a Clover  based  solution,  as it seems you're having the typical  issue Chameleon has with  newer  drives. Or try swapping in an older   smaller  drive.

Ok thank you for the answer, I solved the problem booting partition wizard, converting the HDD from gpt to Mbr and the installing Windows 8.1. Now whit my pc I'd like to partition my HDD and install OSX in a partition. What is the best way to do that ? I've an AMD processor and R9 270x graphic card. I'd like to install Yosemite or el capitain 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
    • Im trying to install MacOSierra on Alienware 15 r2,  512ssd nvme 951 and 120gb intel sataIII samsung, i6820 hk 980m, intel 530. Ofter many attempts i solved a lot of erros during the installation, and finnaly i found out that macOs does not suport SSD. I created a patch for my ssds but now, i have this error: ACPI ERROR; and last: AppleNVMe Assert failed;  2 SSD: // Inject bogus class-code for NVMe SSD to prevent IONVMeFamily.kext from loading
      DefinitionBlock("", "SSDT", 2, "hack", "NVMe-Pcc", 0)
      {
          External(_SB.PCI0.PEG0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.PEG0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
          External(_SB.PCI0.SAT0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.SAT0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
      }
      //EOF   I did the patch in virtual machine as they instructed. but still nothing.
    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×