Latitude e6500 Laptop - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Latitude e6500 Laptop Jump to content
griftopia

Latitude e6500 Laptop

Recommended Posts

Thought I would start this thread since I thought this was a well supported laptop, but Vanilla install simply refused to work, giving me a screen that flipped between two images (wierdest thing I have ever encountered in all mostly unsuccessful hackintosh adventures).

So gave Niresh 10.10.1 a shot. Bam! Complete success. All I had to do was to select the Nvidia Drivers under "Customization".

Wifi works - replaced existing 5100 card with 1510 card. Note the numbers, they are similar but stock device has 5100.

Bluetooth not working (but really, how many times do we use it?)

Sound works, and Graphics looks like it is working (widescreen and working)

Finally, and this took me a few attempts. DO NOT upgrade to 10.10.5 from AppStore. Instead go to Apple website and download the 10.10.5 combo update. Then simply install from the DMG following on screen instructions. Nothing gets fried.

So now, for the first time in almost 2 years I have a completely functional hackintosh I am proud to say I build purchasing all used parts for a grand total of $72. I can now patiently wait for El Capitan (is Niresh listening?) :D

What is not working - if any one can please help me.

1) Bluetooth (Dell 370) says "No Information". Not sure if its working or not, am guessing not.

2) SD Card reader. Says I don't have any installed. WTF?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hello everyone,  I'm trying to install High Sierra (with AMD support) on my AMD 4500m Lenovo G505s laptop. When booting from Clover in EFI with i get some really fast screen log then the pc reboots. Now, i know there isn't a way you could help me without some info/logs, unless i'm missing a major malfunction known on these kind of laptops, so, do you know a way i could prevent it from rebooting in order to at least understand what is causing this problem? Do you think even trying to put OSX on this laptop is worth it? Thank you.
    • Hello, i am trying to install High Sierra on my ASUS X75VB but i am getting multiple errors with the ACPI.
      I believe it is CPU related?

      Mainboard: HM76 (X75VB SOCKET 0)
      CPU: Intel Core i5 3320m (Not the original CPU of this laptop!)
      GPU: Intel HD Graphics 4000 & NVIDIA 2GB Geforce 740M
      RAM: DDR3 8GB
      Storage: 120GB SSD (SATA-2)

      I have used the DSDT.aml & SSDT.aml from the following resource:
       https://github.com/xxx10101xxx/ThinkPad-X230-macOS/tree/master/i5-3320M

      My config.plst can be found here:
      https://drive.google.com/open?id=1lK7ixY8fAvtIJv8gY6Gf-RQvKJBVcFLm

      Thanks in advance!
    • im already download 10.12 and 10.13 . when im trying install 10.12 . all works fine , like resolution already 1920x1080 , sound , network all fine .. but when im trying install 10.13. resolution wont 1080 , already install nvidia web drivers , but hopeless..

      using Nvidia GT630 , btw .
    • I have Yosemite Zone working on Virtualbox fine.  After downloading High Sierra Zone there is only a dmg and no ISO.  I tried converting the dmg with hdiutil but it goes to 8GB and I get "no bootable media" in Virtualbox.  Has anyone been able to do this yet? 
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    116    0

×