Invalid Boot Flags / Pc Restarts - Hackintosh Mountain Lion - Hackintosh Zone Jump to content
Sign in to follow this  
xvidmaster97x

Invalid Boot Flags / Pc Restarts

Recommended Posts

Hey guys, right now I'm using this guide, hopefully this boot loader will work. Link here

I have tried everything possible, it just restarts my PC. I know everything in my BIOS is correct, but the boot flags.

 

I have tried these boot flags:

 

- "Kernel Cache"=amd arch=i386 GraphicsEnabler=No
- "Kernel Cache"=amd arch=i386 -force64 GraphicsEnabler=No maxmem=4096
- "Kernel Cache"=amd arch=i386 GraphicsEnabler=No cpus=1 busratio=29
 

 

I currently have the following items.
[4] Dual Layer 8GB DVD+R DVD's
[3] 4.7GB DVD-R's
[2] Flashdrives (8GB) and (16GB)
[1] Virtual Machine (Mountain Lion)
[1] Additional 1TB HDD For Hackintosh
 
My current Specs are:
 
Operating System: Windows 8 64-bit
CPU: AMD FX-8320
RAM: 16.00GB DDR3
Motherboard: Gigabyte 990FXA-UD3
Graphics: 3GB AMD Radeon HD 7970
Storage: 
931GB Western Digital WDC WD10EZEX-00KUWA0 ATA Device (SATA) [Windows 8]
931GB Seagate ST1000DM003-9YN162 (SATA) [Hackintosh]
Optical Drives: ASUS DRW-24B3ST c ATA Device
Audio: Realtek High Definition Audio
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys, right now I'm using this guide, hopefully this boot loader will work. Link hereI have tried everything possible, it just restarts my PC. I know everything in my BIOS is correct, but the boot flags.I have tried these boot flags:- "Kernel Cache"=amd arch=i386 GraphicsEnabler=No- "Kernel Cache"=amd arch=i386 -force64 GraphicsEnabler=No maxmem=4096- "Kernel Cache"=amd arch=i386 GraphicsEnabler=No cpus=1 busratio=29I currently have the following items.[4] Dual Layer 8GB DVD+R DVD's[3] 4.7GB DVD-R's[2] Flashdrives (8GB) and (16GB)[1] Virtual Machine (Mountain Lion)[1] Additional 1TB HDD For HackintoshMy current Specs are:Operating System: Windows 8 64-bitCPU: AMD FX-8320RAM: 8.00GB DDR3Motherboard: Gigabyte 990FXA-UD3Graphics: 3GB AMD Radeon HD 7970Storage: 931GB Western Digital WDC WD10EZEX-00KUWA0 ATA Device (SATA) [Windows 8]931GB Seagate ST1000DM003-9YN162 (SATA) [Hackintosh]Optical Drives: ASUS DRW-24B3ST c ATA DeviceAudio: Realtek High Definition Audio

Try unibeast method+mavericks and use latest amd kernel and use this flagnpci=0x3000 -v By this method FX series works

Share this post


Link to post
Share on other sites

And how do I add the kernel, I'm doing the method I linked you now! Do I just drag it in then do amd_kernel or whatever the name will be then arch=i386 npci=0x3000 GraphicsEnabler=No busratio=29 -v

 

 

Or which steps should I do if I want a 64Bit Mavericks Hackintosh? Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

And how do I add the kernel, I'm doing the method I linked you now! Do I just drag it in then do amd_kernel or whatever the name will be then arch=i386 npci=0x3000 GraphicsEnabler=No busratio=29 -v

 

 

Or which steps should I do if I want a 64Bit Mavericks Hackintosh? Thank you!

 

which version of OSX You using ...

new guide is here most of people getting works...link here

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well alright so here's an update, I successfully installed hackintosh. Thank you so much HackintoshMumbai using the npci=0x3000 then then hackintosh successfully booted but now I used multi beast and must of did something wrong wrong because when I try booting it restarts I tried so many boot flags as well.And I am using Mavericks, thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting January 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $49.70 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hi, Succesfully installed High Sierra. First time login with succes. After a restart the same login credentials were not accepted, so login failed. Login credentials were not changed! How to proceed? Thnx! H.    
    • Ok i tried right now. It started the installer. I did tools>disks and i tried to format one of my hdds in macos format and it gave me error. Then the hdd vanished. I went on win10 to format the hdd and have it back. When i went back to the bootable usb it gave me error. Here's everything https://drive.google.com/folderview?id=1JYkmjHA4AOaCnBa_aqkXZTyste9MVd2S   Edit: ok i tried to boot first the other partition of the usb (the not EFI one) and it got stuck like it did before. Now i booted the efi one and it's booting fine like before. I'm gonna check if i can initiate the hdd. Allright it booted and started some kind of configuration. I waited for it to end and I did a reboot. The problem is that the resolution is too low and i can't see properly Clover's window. What can I do?
    • @Niresh    it says  uhci controller  ehci controller setting legacy usb off on controller legacy USB off done   my motherboard is gigabyte EP43-UD3L can you help to set up bios as it is different from the pics posted    i am using the chameleon bootloader enoch r2839 could this be a problem?
    • I changed the config.plist but still I don't reach the installation menu. It freezes at Apple screen at 60% of progress. In chameleon way (the cmd like) it still says "host-level exception" trying to change values but don't go furthermore. What I can do?  
    •  there was a solution back in the day with mavericks. Well... unlucky. i'll fix the rest (Wifi, Sound and webcam(?) ) then update the main thread for others ^^' Thanks.
  • Download Statistics

    • Files
      845
    • Comments
      2,131
    • Reviews
      2,556

    Latest File
    By 8osm3rka

    21    0

×