random frez haing during install on dell latitude e6400 - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone random frez haing during install on dell latitude e6400 Jump to content
kenwas

random frez haing during install on dell latitude e6400

Recommended Posts

Hi im new to frum.

ok well I usd trans mac got zon file from dl area 10.10.1...

my pc is  dellatitude e6400 intel cor2 duo T9800 @2.93GHz, 4 Ram , Nvidia Quadro nvs 160m

no mater what I put in mostly all haing in random paces. It was hainging around pci stuff tryed bouth fix's "ncpi=0x3000 and ncpi=0x2000 -v -x arch=i386 and x86_64 in all kinds of ordears and not all at once.

my haings so far in this order ar ate(in -v mode);

(1st)enabliing read-ahead cache

(2nd)[pci configuration end, bridges 7, devices 18 ]

(3rd)com.apple.applefscompressiontypezlib load succeeded

(4th)acpi: no ecdt

(5th)no interval for . using 8000000

(6th)KDIFileBackingStore::_handleStart: initial R/W vn_open returned 30

and the lates run did seam to make it the further but I cant remimber whear it hang at ! :(;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×