Can't boot after Clover Configurator setup - OS X Yosemite 10.10 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
toolate

Can't boot after Clover Configurator setup

Question

Hey Guyz nice to meet you all,

As the title mentions, I have the following issue after running the clover configurator. 

Specs: Compaq Presario CQ50

Intel core2duo P8400 2.26 and 2Gb Ram.

Nvidia graphics chipset as far as I remember Geforce 9400M. (not sure and cant define as I cant boot)
 

Well in summary I had successfully install yosemite with Niresh Yosemite Dmg. I chose CLOVER EFI Bootloader and it booted nicely 1st time. 

After that I had some issues with my ethernet (dhcp gained IP but not internet) and thought to run clover configurator to do the clover lan fix (might screw up everything hehe)

At first mounted my EFI partition and open the config.plist so I loaded the whole configuration within clover configurator.

After save and reboot the yosemite partition starts to boot but after almost the half bar of boot I get instant reboot

Booted with the -v flag and attached the photo. I believe is something with my ethernet or applesmbus not sure though im not a pioneer hehe

I would really appreciate any help on top of that as I am newbie :D

THanks in advance guyz 

IMG_0447 [167630].JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Figured out the nvidia injection was off in clover now I am back again! INJECT NVIDIA ALL! haha 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $62.87 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • hello, I ask your community help as I installed Niresh Hackintosh Yosemite on a laptop asus x55c. all working except the dedicated INTELHD3000 video card. I have the video card id in the kext intelhd3000.kext and appleintelframebuffer. please just miss the acceleration to get a perfect hackintosh.
    • i have a Lenovo ideapad Y700 that won't boot to Mac OSX. its a Intel Core i7-6700HQ cpu @ 2.60GHz. 16 GB Ram with intel hd 530 Graphics and Nvidia Geforce GTX 960M. i got: uptime in nanoseconds error. the uptime i got on my machine is 2084132230. not the same everytime  
    • I previously installed yosemite on my pc. It worked well. But I can only boot the yosemite by cliking F10 advanced boot option and have to select my Hard drive. It didn/t boot automatically. So I just mounted the EFI folder and replaced the files from the original EFI I got from a link. Probelm started. So I planned to install Yosemite again. Keyboard not worked. So I boot back windows 10 and replace everything. But when I try to install yosemite again, sill I'm facing the probelm. Keyboard not working at selecting Yosemite zone screen. Keyboard is well functioning at BIOS screen, advanced boot option screen, even in my windows 10. But it freeze at the below screen. I tried everything, changed my Boot mode to UEFI and Legacy, reset CMOS by removing CMOS battery, restarted minimum 50 times, Changed my keyboard from USB to PS2, changed my USB keyboard port to every port. Please help me to solve this.   My System Config :   Intet i3-2120 CPU@3.30GHz 1 TB Hard drive 8 GB Ram 2GB GT610 graphic card Keyboard freeze at this screen.
    • Yes , I'm Jeff and I'm new around here. I was wondering what it takes to get a ISO file around here?  By the way I love your web site.  Hope to hear from you soon. Thanks.
    • I am fairly new to the idea of creating hackintoshes but I would love to dual boot Windows 10 and Mac OS Sierra on this machine listed below, will it be possible? Thanks in advance   Case CORSAIR OBSIDIAN SERIES™ 750D FULL TOWER CASE Processor (CPU) Intel® Core™i7 Ten Core Processor Extreme i7-6950X (3.0GHz) 25MB Cache Motherboard ASUS® RAMPAGE V EDITION 10: E-ATX, USB 3.1, SATA 6 GB/s Memory (RAM) 32GB HyperX PREDATOR DDR4 3200MHz X.M.P (4 x 8GB) Graphics Card   Asus Republic Of Gamers Strix NVIDIA GTX 1080 1st Hard Disk 480GB BiWIN 2.5" SSD, SATA 6 Gb/s (upto 564MB/sR | 513MB/sW) 2nd Hard Disk 6TB SATA-III 3.5" HDD, 6GB/s, 7200RPM, 128MB CACHE DVD/BLU-RAY Drive 16x BLU-RAY WRITER DRIVE, 16x DVD ±R/±RW & SOFTWARE Power Supply CORSAIR 1000W RMx SERIES™ MODULAR 80 PLUS® GOLD, ULTRA QUIET Power Cable 1 x 1 Metre UK Power Cable (Kettle Lead) Processor Cooling Corsair H100i V2 Hydro Cooler w/ PCS Liquid Series Ultra Quiet Fans Thermal Paste ARCTIC MX-4 EXTREME THERMAL CONDUCTIVITY COMPOUND Extra Case Fans 2x 120mm Apache Black Quiet Fan (fitted to extract from rear/roof)     Sound Card ONBOARD 8 CHANNEL (7.1) HIGH DEF AUDIO (AS STANDARD) Wireless/Wired Networking 10/100/1000 GIGABIT LAN PORT (Wi-Fi NOT INCLUDED) USB Options MIN. 2 x USB 3.0 & 6 x USB 2.0 PORTS @ BACK PANEL + MIN. 2 FRONT PORTS Operating System Genuine Windows 10 Professional 64 Bit - inc DVD & Licence Operating System Language United Kingdom - English Language DVD Recovery Media Windows 10 (64-bit) Professional DVD with paper sleeve Office Software NO OFFICE SOFTWARE Anti-Virus NO ANTI-VIRUS SOFTWARE Browser Google Chrome™ Warranty 3 Year Silver Warranty (1 Year Collect & Return, 1 Year Parts, 3 Year Labour) Delivery STANDARD INSURED DELIVERY TO UK MAINLAND (MON-FRI) Build Time Standard Build - Approximately 7 to 9 working days
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,538

    Latest File
    By rembrandt63

    345    0

×