Can't boot without USB - OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
lillo95

Can't boot without USB

Question

lillo95    1

Hi,

i've succesful installed maverick on my AMD pc with phenom II x4 black edition with the bootflag: amd64 -v

but when i reboot i've an error: boot0: error

i've tried all the web solution, like install again chameleon, using chameleon wizard, boot into install and from terminal try to modify the boot (it doesn't work, it say me: directory not found)

well how can i do to fix this annoing problem??

thanks in advance and sorry for my bad english

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Berto Delacruz    701

And i almost forgot to ask..you have windows also intall right? Is windows in a separate drive or same drive as mac os?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i have windows 8 installed & very good parameters on my pc, but as previus user i cannot boot without usb / how can i boot / dual boot without a usb ?

thank you !

 

And i almost forgot to ask..you have windows also intall right? Is windows in a separate drive or same drive as mac os?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i have windows 8 installed & very good parameters on my pc, but as previus user i cannot boot without usb / how can i boot / dual boot without a usb ?

thank you !

the systems are in the same hdd   c: w8  &  e: mac osx mavericks 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Berto Delacruz    701

the systems are in the same hdd c: w8 & e: mac osx mavericks

Did you install any bootloader like Chameleon/Clover into the mac partition ? Or in windowsYou can try and install EASYBCD 2.2 that will let you boot Multiples system
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Berto Delacruz    701

well, my specs areMotherboard: Asrock 960GM/U3S3 FXCPU: AMD AM3 Phenom II X4 965 Black Edition BoxRAM: 4 giga kingston ddr3i've tried to install into an empty hard disk, and into an another disk with windows 7same result for both how can i try??

Ok.well if you have booth mac os x in one drive and windows in another drive and you installChameleon bootloader into the mac partition.and it doesn boot ,that mean you have to set the drive to install mac as first boot drive.that way chameleon bootup and you can choose betweenOperating systems
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
lillo95    1

Boot to the BIOS and set the drive you install mac os as primary boot drive .and let me know

already done the first time

always the same error :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
    • Im trying to install MacOSierra on Alienware 15 r2,  512ssd nvme 951 and 120gb intel sataIII samsung, i6820 hk 980m, intel 530. Ofter many attempts i solved a lot of erros during the installation, and finnaly i found out that macOs does not suport SSD. I created a patch for my ssds but now, i have this error: ACPI ERROR; and last: AppleNVMe Assert failed;  2 SSD: // Inject bogus class-code for NVMe SSD to prevent IONVMeFamily.kext from loading
      DefinitionBlock("", "SSDT", 2, "hack", "NVMe-Pcc", 0)
      {
          External(_SB.PCI0.PEG0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.PEG0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
          External(_SB.PCI0.SAT0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.SAT0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
      }
      //EOF   I did the patch in virtual machine as they instructed. but still nothing.
    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×