ASUS F55VD -Big Problem after lot of hours ASUS F55VD -Big Problem after lot of hours - OS X Yosemite 10.10 - Hackintosh Jump to content
  • 0
davibs

ASUS F55VD -Big Problem after lot of hours

Question

ASUS F55VD -Big Problem after lot of hours

Hello guys!
After A LOT of hours spended into format, install, erase usb, and a day spended banging my head off the wall, i've installed YOSEMITE with niresh and..

Everything is working. Except.. VideoCard.
I'm going crazy, i have a nvidia 610m and an intel hd graphics integrated, from bios i can't select just one, and from what i know, nVidia don't work with yosemite..right?
I've tried EVERYTHING!
With IGPEnabler=No resolution is correct, mac boot..but is so laggy that i can't use it.
Also with -x it boot with correct resolution but same problem.

Ah, i've tried also GraphicsEnabler=No ,  NV_Disable=1 , NVDA_DRV=1,  I've installed web driver from nvidia..

NOTHING!
Can you help me please?
Thanks a LOT!

P.S. IDK the right model of my intel card, it seems impossible to find o.O

 

024a3ce3f8568a3202a0f46b4b93197f.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting April 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $31.08 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • @moriel5 Installing windows on a pc is the easiest thing ever, reset BIOS insert bootable USB or DVD, partition hard disk install windows.
    • I tried installing High Sierra as well as Sierra on my Acer Laptop and Mac Os is not booting(unable to install)....I followed all the steps mentioned. In some videos which I saw on Youtube they dont Face any problems....they plug USB and PC boots into Clover but mine is not booting...please help... My Laptop is Acer F15 series Laptop and Model No is F5-573G-59V4 Thank You.
    • Hi, i tried to install high sierra on my hp computer, i created the partition on windows, i copied the sata-100-unssuported.kext to /EFI/CLOVER/kexts/Other but my intel SSD does not show up at the disk utility at all, my bios does not have options to change sata to ahci or any other option, and i read something about mbr patch which i dowloaded but there is no guide on what to do with it, any help would be really appreciated. Thanks
    • i tried this in last hours, but nothing. i tried to boot on an acer aspire (specs are almost the same) and it boots (stuck on logo but boot), i guess that problem is mine laptop?
    • Hi!
      As a first try with hackintosh I succesuffy installed High Sierra on a Dell PowerEdge T20. It works fine, but as I start scrolling in a web-browser the screen starts flickering. It only recognises my screen as a secondary projector, and can't change resolution from 1920x1080.
      How do I fix this?
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,141
    • Reviews
      2,612

    Latest File
    By ka209

    34    0

×