Black screen after apple logo (no signal) - SOLVED - Troubleshooting - Hackintosh Zone Black screen after apple logo (no signal) - SOLVED Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
David Maša

Black screen after apple logo (no signal) - SOLVED

Question

Hi, I admire niresh, it´s uncredible work. but I have problem. When I boot Niresh, I stuck after apple logo with black screen. Few hours ago, it works, but now no. I tried graphics enabler on/of and PCIRootUID=0/2. But nothing happens. Any help?

 

After ACPI_SNC_PlatformPlugin it goes black.

 

post-10171-0-25289100-1390509389_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Well here we go lets give it a try:Here is a link on how your bios should be set for Os x to work:http://p5w-dh-deluxe-osx86.wikidot.com/bios-settingsHere is a Installation guidea nd upgrading to Mountain Lion.bytheway we dont support tonywack and multibeastBut im trying to help you out.http://dbbloger.blogspot.com/2013/05/installing-osx-mountain-lion-in-intel.html

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

System specs

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Motherboard:

P5W DH DELUXE

Cpu Processor:

Intel Core 2 CPU 6600 2.40 GHz

Memory (RAM):

6,00 GB ddr2

Graphics:

nVidia GEFORCE GTS 250 1GB

Storage:

300GB Maxtor SATA disk

1. parititon - Win 8

2. partition - Mavericks

 

btw: I tried also HDMI, VGA and RGB

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Bytheway what Distro was you trying to install ?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I tried to install mavericks. But now i´m installing montauin lion, but now, after installation i have another problem.. :(  When i´m trying to boot into mountain. After apple logo - 

 

 

 

1551585_262398257257016_276856916_n.jpg?oh=f84791bee61199f6d8549a754305cdc4&oe=52E5917F&__gda__=1390763537_67402c28bf06fb82d3aaba0b3e323460

 

 

 

1010064_262398243923684_250976533_n.jpg?oh=3356c265d0ac3813a52dadd334c25257&oe=52E54BBC&__gda__=1390740413_31416a742df5c62241354fdc5fab59c1

 

I'm so glad that you are helping! :)

 

EDIT: Ok, I tried lot of command, and now I have working mavericks. Thanks a lot for your time! :)

 

Edited by SanduQi

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $35.82 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Recently I tried to install Sierra Zone Hackintosh onto my Dell Inspiron N5567 Laptop. Installation was pretty fine. It booted up so well. The problems started during the post-installation process. Audio kext worked properly after some reinstalling. Wifi, Ethernet, and Bluetooth was unable to configure. When installing the graphics kext for Intel HD Graphics, it got installed properly and after restarting my laptop, there was a black screen after my Clover bootloader and it gets shut down.    My Laptop Specs: Dell Inspiron N5567 Intel Core i5 7200U 8GB DDR4 SODIMM RAM  AMD Radeon R7 M445 Graphics  2TB Hard Drive   The Drivers Include: Intel AC3265 Network/WiFi drivers Realtek ALC 3246 Audio Drivers Intel HD 620 Graphics Drivers AMD Radeon R7 M445 Graphics Drivers.   Please do consider this issue and come up with any solutions. I have checked youtube. No one has Hackintosh installed Hackintosh on the very same laptop series. Please help.
    • I !ve got the problem after post install highsierra . when restart computer ,It can!t boot to keep going install account and hang the computer.   My laptop is ASUS X550D  with amd CPU A6 5350M 2.9 GHZ                        graphic RADEON HD 8670M    RAM  4gb  help me how to fix it thanks alot         
    •     Getting problem with installing macos Sierra on a dell latitude E5520, I tried the usb boot on a hp computer and there it worked. But on the dell i get the error as in the picture. What's can i do for fix this?
    • I've added every kext possible, Lilu, IntelGraphicsFixup, changed my config settings nothing so far has worked. I tried asking for help on the tony mac forums, but was banned the minute I sent the progress report they asked for, for software piracy. (which makes no sense because any hackintosh is software piracy anyway) but regardless of that, I still have very choppy graphics, and only 4 mb of VRAM, as shown in the about my mac screenshot I linked below. Can anyone help?
    • Hi, 
      I finally decided to install macOS high sierra on my laptop - Lenovo IdeaPad 720S 15IKB.
      It has:   i5-7300HQ, Intel HM175
      12GB DDR4 RAM
      A Samsung 256GB NVMe Drive
      GTX 1050 Ti With Max-Q   The first try did not boot so i had to use some args to get it to boot. The first problem arises due to the fact that all available usb slots are usb 3.1. The installer did not recognise my keyboard and trackpad and i had to install some kexts to get them working. Well, after i intalled the kexts, It was stuck in a boot loop. I was fed up and it was late so i decided to download hackintosh zone from niresh. I would install it later. Well, when i run hackintosh zone it gets stuck at the apple logo after loading. I ran it in verbose mode and it gets stuck in the following   [Date] localhost com.apple.xpc.launchd[1] <Error>: Host-level exception raised: pid = 541, thread = 0xbf1f, exception type = 0xd, codes = { 0 }, states = { 0 }
      busy timeout[0], (240s): 'AppleEFIRuntime'
      busy timeout[1], (240s): 'AppleEFIRuntime'
      busy timeout[2], (240s): 'AppleEFIRuntime'   Then the screen goes blank and it starts over. Any help is appreciated. Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      852
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,601

    Latest File
    By Niresh

    552    0

×