hp pavillion 15-n068el nightmare - OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
nevil72

hp pavillion 15-n068el nightmare

Question

nevil72    1

Hi, this is my second hackintosh and it turned as a whole disasterIntel 4400 don't workAudio don't workBut the very worse thing is that I can't connect at the internet becauseInternal rtl 8188ee wifi don't workEthernet 8101/8102 don't work, no matter what I doEven with my wifi usb rt73, do not workThen usb wifi alfa awus036nhr guess what? NothingAfter 3 days searching drivers using my smartphone, putting it on usb, from usb to hackintosh and again from start, I am desperate and near to give up, you are my last chance please help me

Share this post


Link to post
Share on other sites

14 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
nevil72    1

I work with photoshop so I need intel 4400 and the networks interface, any of them rtl 8188ee or 8101 or even the external rt73.. Thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
nevil72    1

cpu intel® core i5-4200U @1.60 GHz ID=0x40651video1 intel HD 4400 @1 GHz device:0A16video2 AMD HD 8670A device:6660ethernet realtek rtl8101E/rtl8102E pci express device:8136wifi realtek rtl8188 device: 81798GB DDR3 1600 (4096x2)sys OSX 10.9 (macpro 3,1) can't find info on hp motherboard anywhere :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
nevil72    1

Audio: realtek HD High Defition with DTSDevice:0x80860A0C sub 0x103C2164Px80869C20 sub 0x103C2164SATA HGST HTS545050A7E380

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Berto Delacruz    701

Kext for ethernet and network:http://www.osx86.net/file/25-ionetworkingfamilykextzip/Uninstall the kekst on your network card, if it is present there, that there was no conflict when the equipment. Next, download a program Kext Wizard. With it set this kekst tick the folder System / Library / Extension, select the drive and click the button. Will recover the rights and update system cache to disk. Do a reboot.Review the contents of the package. In the PlugIns folder are supported network card

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Berto Delacruz    701

Also you can use Multibeast For easy kext Install of ethernet and Audio .i dont support tonywack but is the easiest steps for Noobs :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
nevil72    1

Also you can use Multibeast For easy kext Install of ethernet and Audio installing manually VOODOO HDA 2.8.4, but for my ethernet, nothing to do, thanks to you I will try with the pack, hope to be lucky at least one time!! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
    • Im trying to install MacOSierra on Alienware 15 r2,  512ssd nvme 951 and 120gb intel sataIII samsung, i6820 hk 980m, intel 530. Ofter many attempts i solved a lot of erros during the installation, and finnaly i found out that macOs does not suport SSD. I created a patch for my ssds but now, i have this error: ACPI ERROR; and last: AppleNVMe Assert failed;  2 SSD: // Inject bogus class-code for NVMe SSD to prevent IONVMeFamily.kext from loading
      DefinitionBlock("", "SSDT", 2, "hack", "NVMe-Pcc", 0)
      {
          External(_SB.PCI0.PEG0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.PEG0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
          External(_SB.PCI0.SAT0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.SAT0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
      }
      //EOF   I did the patch in virtual machine as they instructed. but still nothing.
    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×