Laggy screen after sleep - OS X EL Capitan 10.11 - Hackintosh Zone Laggy screen after sleep Jump to content
  • 0
Donny741

Laggy screen after sleep

Question

Laggy screen after sleep

Just installed OS X El Capitan 10.11.6 on my Lenovo Ideapad 300 15ISK (Intel core i5-6200U, Intel HD 520) and everything works perfectly except sleep mode. It takes 30 seconds for laptop to go to sleep and after it wakes if AC power adapter connected the screen starts lagging (when it is disconnected laptop lags less). Video:  

 

Also there is little bug with menu bar - it does not show anything. After I log out and then log in again everything is ok. Attaching clover folder.

CLOVER.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Can you please re-attach your Clover.zip file? Also, can you please advise on which kexts did you use?

Best regards!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 11/8/2016 at 5:26 AM, fad said:

Can you please re-attach your Clover.zip file? Also, can you please advise on which kexts did you use?

Best regards!

Follow this guide: https://www.tonymacx86.com/threads/guide-booting-the-os-x-installer-on-laptops-with-clover.148093/ Install only OS X 10.10.4 or greater, because previous versions does not have skylake support. In order to boot into installer I had to define my RAM(laptop has 8gb 1600mhz ram in 2nd slot(checked that in windows). You can see that in the end of my config.plist file). If you want to use my clover folder, you may get issues with ACPI("still waiting for root device" error), so better patch it by yourself. My config.plist has DropOem set to true, so if you are booting without patched acpi set it to false. I am using FakeSMC, RealtekRTL8111.kext, Elan touch pad kext(google it) and FakePCIID kext. Disable discrete graphics in bios. Apply PNLF, IRQ, skylake LPC, battery patch for lenovo Y700, rename GFX, OS Check fix (windows 8) and one of the skylake instant wake patches (idk which one) on your DSDT. On all ssdts apply rename gfx. Also after installation of OS X install all the kexts into S/L/E using kextwizard. To get audio working I am using voodooHDA 2.8.8 kext, but auto switching between speakers and headphones does not work(you can switch it manually by holding windows key and pressing on sound icon). Another option for working audio you can use appleHDA injector kext by the-brave-king(you can find it in lenovo z50 hackintosh  guide. You will also need layout id 3 (or 12, i don't remember) patch, and clover hotpatch for cx20751). Don't forget to install blacklight and acpibattery kexts (u will find them in tutorial).

CLOVER.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hey

Can You upload CLOVER.zip on external webiste, because attatchment is not working? (like zippyshare or something else) I want to compare my config with yours, also kexts.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $148.22 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Dear Guys,
      Im trying to install mac os x sierra in my dell laptop and ihave followed all the details and reached the installation part. But im getting error saying "An error occurred installing macOS.To use apple diagnostics to check your mac hardware"
      Guys please please help me with it.ithink im almost 90% close to installing mac os. my lap config as follows.the person who help me resolve will be my hero  Motherboard: INTEL i3 370M 2.40GHZ,0KRP5X CPU: DELL N4030 MODEL. Graphics: ATI Mobility Radeopn HD 5430 Motherboard:  
    • i did one but no hdmi or display port sound even if they are detected processor neither no wifi   and install a multiboot ? i triyed clover but didnt work    
    • Hey can some one help me with a problem https://ibb.co/jv8TRT this is my problem I hope you can help me guys
    • Hi
      I followed Nirav's High Sierra installation guide.
      My problem is that I am getting the below error at the install boot screen (osxAptioFix2Drv:Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efi
      Using reloc block: no hibernate wake: no)


      what I should to do?

      my specs:
      Asus Rampage VI Extreme 
      intel Core i7 7800x
      Samsung 960 EVO SSD 250 
      Gigabyte GEFORCE GTX 1080 TI Gaming OC
      GSkill TridentZ DDR4 8x2 GB
    • please i have dell latitude E5420 and my screen always divides into for during and after installing sierra or high sierra. please i really need help.
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    120    0

×