Dell Inspirion 15-3521 stuck at blue tooth transport accepted - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Iam Legion

Dell Inspirion 15-3521 stuck at blue tooth transport accepted

Question

currently booting with flags listed in stuck at bluetooth problem and the other related topics. I've waited and done all various ways and mixed those. I have a Dell Inspirion 15-3521 500gb hdd  6gbs ram, and the rest is factory. Please help this is my first build and I'm becoming discouraged.

 

currently booting with flags listed in stuck at bluetooth problem and the other related topics. I've waited and done all various ways and mixed those. I have a Dell Inspirion 15-3521 500gb hdd  6gbs ram, and the rest is factory. Please help this is my first build and I'm becoming discouraged. Just cant reach the installer, it freezes at the same point  every single time if i try the gui it just hangs the apple screen with the loading circle. Ive been trying for 4 days now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

29 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

None of those work. Ive tried all these guides and forums, but it is indeed stuck on that bluetooth completed. I ve waited and also fallen asleep working at it late into the night only to awaken and see the same. Ive used all the amd flags Would do screenshot but i  know how and my phone was broken earlier this week

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

how exactly would i go about erasing them?

actually i figured t out about to boot and try now. i will post results immediately

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

while installing in customize Graphisc/Move graphics Ketxs/Backup graphics is ticked ,

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

it didnt work. i dont even get the installer just those lines all the way until the blutooth host is accepted. do you know a way of screen shot to capture?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

is your bios setting is as per 

Bios Preparation:1. Make sure the laptop is plugged in...2. Power on and hold down F2 to enter BIOS setup3. Use the arrow keys to go to the Boot menu4. Use the down key to move to Secure Boot and press enter5. Select Disabled6. Use the down arrow to move to Load Legacy Option Rom and press enter7. Select Enabled8. Use the down arrow an move to Boot List Option and press enter9. Select Legacy10. Press F10 to save and exit11. Let the machine reboot and press F2 at the Dell logo12. Use the arrow keys to go to the Boot menu13. Use the arrow keys to move to LEGACY BOOT and press enter14. Use the arrow keys and select Hard Drive15. Press F5 or F6 to change it's position to top of the boot order16. Press F10 to save and exit17. Switch off the laptop for now

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $80.78 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hi, everyone, thanks for your time.
      I'm trying to fresh install macOS 10.13.1 (Build 17B48). I'm trying to do this by free myself from multibeast and by put kexts in EFI/CLOVER/kexts/10.3 and set a good config.plist.

      I have this famous issue in verbose mode and can't boot.
      IOConsoleUsers: time(0) 0->0, lin 0, llk 1,
      IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0
        It's looks like your own issue.

      Every time, i can boot the first time. I start my post-install by install the web drivers automatically served by Nvidia. And never be able to boot again…
      I didn't found any plist option that permit to boot over this issue…
      help… !

      My list of kexts and my config.plist is joined.
      Thanks for your time…


      Here are my list of used kexts kexts/10.13 folder : NvidiaGraphicsFixup.kext    v 1.1.3 AppleALC.kext
      AtherosE2200Ethernet.kext    v 1.2.0
      FakePCIID_XHCIMux.kext        v 2.2.1
      FakePCIID.kext            v 1.3.9
      FakeSMC_ACPISensors.kext    v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      FakeSMC_CPUSensors.kext        v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      FakeSMC_GPUSensors.kext        v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      FakeSMC_LPCSensors.kext        v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      FakeSMC.kext            v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      HDMIAudio.kext            v 1.0
      IntelMausiEthernet.kext        v 2.3.0
      Lilu.kext            v 1.2.0
      Shiki.kext            v 2.0.5
      USBInjectAll.kext        0.6.2 Driver64UEFI folder apfs.efi
      AppleImageCodec-64.efi
      AppleKeyAggregator-64.efi
      AppleUITheme-64.efi
      DataHubDxe-64.efi
      EmuVariableUefi-64.efi
      FirmwareVolume-64.efi
      FSInject-64.efi
      HFSPlus.efi
      NTFS.efi
      OsxAptioFix2Drv-64.efi
      OsxFatBinaryDrv-64.efi
      SMCHelper-64.efi
      VBoxHfs-64.efi

      Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 | i7-6700(not K) | GTX980ti - OS on SSD.
    • Hi everyone, i got acer Aspire Icore 3 Laptop, and i've trie many installs, however, none of those worked on this laptop, even typing -x -v, never get the install menu, some of the run until the screen flash and reboot's again and again,, Anyone can give me a tip, i would try Yosemite, cause i got MacBook 5.1 can't upgrade to sierra/High Sierra ( well i can with a patch, but can't get the sierra installer ) i've put all the laptop specs on the screenshot.  i think all is components are compatible with mac,, above. Thanks in advance.file:///Users/Memphis/Downloads/Acer specs.png  
    • i am trying to install yosemite on a asus m2n sli deluxe chipset NVIDIA amd Athlon 64 X2 5600+ ATI Radeon HD 4800   and still i am stuck at pci configuration begin or console error. i tried several kernels and graphic cards with no results   i found some kext (no pci ea) now i come to the screen with language. and then it freezes   I’ve tried several thing but i am stuck is there anyone that can help
    • I've created install media with MacPawn as well as with Unibeast from High Sierra AppStore DMG ; The USB disk creation went smoothly, but when I try to boot from these disks all I get is a blinking cursor on top left of the screen, nothing else ... My Mac / Hackintosh : Asus P5Q Intel Core 2 Quad CPU Q8300 @ 2.50 GHz 8,00 GB RAM AMD Radeon HD 6450 Legacy IDE / ATA : 200 GB SATA : 320GB SSD : Kingston 120GB
    • Please install Niresh Yosemite now, at the first boot after installation i have full resolution with the intel hd 3000. after repairing permissions etc etc, i do not have any more acceleration at the new reboot. Sometimes by booting pennete I have acceleration graphic, starting from hard disk n. Ah, I got the Chameleon bootloader
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,539

    Latest File
    By rembrandt63

    418    0

×