is this Compatible with CQ56-104ca - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
jdje1234

is this Compatible with CQ56-104ca

Recommended Posts

hey everyone, is this build compatible to run on my compaq presario cq56-104ca ?

specs are :

 

Microprocessor
2.30GHz AMD V-Series Processor for Notebook PCs V140
Microprocessor Cache
512KB L2 Cache
Memory
3GB DDR3 System Memory (2 DIMM)
Memory Max
8GB
Video Graphics
Intel Graphics Media Accelerator 4500M
Video Memory
Up to 1309MB
Hard Drive
250GB (5400RPM)

 

thanks in advance for any advice or comments

Share this post


Link to post
Share on other sites

People always ask if their system are comparable.No system is.pc are not comparable with mac..but with some tweakin and time you canHave a fully working hackintosh.Just give it a try and we'll help you along the way :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting January 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $49.70 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hi, Succesfully installed High Sierra. First time login with succes. After a restart the same login credentials were not accepted, so login failed. Login credentials were not changed! How to proceed? Thnx! H.    
    • Ok i tried right now. It started the installer. I did tools>disks and i tried to format one of my hdds in macos format and it gave me error. Then the hdd vanished. I went on win10 to format the hdd and have it back. When i went back to the bootable usb it gave me error. Here's everything https://drive.google.com/folderview?id=1JYkmjHA4AOaCnBa_aqkXZTyste9MVd2S   Edit: ok i tried to boot first the other partition of the usb (the not EFI one) and it got stuck like it did before. Now i booted the efi one and it's booting fine like before. I'm gonna check if i can initiate the hdd. Allright it booted and started some kind of configuration. I waited for it to end and I did a reboot. The problem is that the resolution is too low and i can't see properly Clover's window. What can I do?
    • @Niresh    it says  uhci controller  ehci controller setting legacy usb off on controller legacy USB off done   my motherboard is gigabyte EP43-UD3L can you help to set up bios as it is different from the pics posted    i am using the chameleon bootloader enoch r2839 could this be a problem?
    • I changed the config.plist but still I don't reach the installation menu. It freezes at Apple screen at 60% of progress. In chameleon way (the cmd like) it still says "host-level exception" trying to change values but don't go furthermore. What I can do?  
    •  there was a solution back in the day with mavericks. Well... unlucky. i'll fix the rest (Wifi, Sound and webcam(?) ) then update the main thread for others ^^' Thanks.
  • Download Statistics

    • Files
      845
    • Comments
      2,131
    • Reviews
      2,556

    Latest File
    By 8osm3rka

    21    0

×