AMD[fx series]Problem after installation AMD[fx series]Problem after installation - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Jump to content
frankin0

AMD[fx series]Problem after installation

Recommended Posts

AMD[fx series]Problem after installation

Hi, I have completed the installation of mavericks on VMware virtual machine, after the first restart of the installation, during the first loading, on the Apple appears  a ban, sign of a critical error. I don't see what the problem is, how do I do it? Help!

I followed this guide for installing

 

My configuration PC:

Motherboard: msi 970A-G43 (Bios: 10.3)

CPU: AMD FX 6300 Six-Core

GPU: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti (Asus)

Ram: 8GB

 

Untitled.png

 

I changed/Version on Apple Mac OS X guest operating system: 10.9, now the ban does not appear, though the wheel under the Apple runs faster and does not load ever.

sasasa.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting April 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $31.08 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • @moriel5 Installing windows on a pc is the easiest thing ever, reset BIOS insert bootable USB or DVD, partition hard disk install windows.
    • I tried installing High Sierra as well as Sierra on my Acer Laptop and Mac Os is not booting(unable to install)....I followed all the steps mentioned. In some videos which I saw on Youtube they dont Face any problems....they plug USB and PC boots into Clover but mine is not booting...please help... My Laptop is Acer F15 series Laptop and Model No is F5-573G-59V4 Thank You.
    • Hi, i tried to install high sierra on my hp computer, i created the partition on windows, i copied the sata-100-unssuported.kext to /EFI/CLOVER/kexts/Other but my intel SSD does not show up at the disk utility at all, my bios does not have options to change sata to ahci or any other option, and i read something about mbr patch which i dowloaded but there is no guide on what to do with it, any help would be really appreciated. Thanks
    • i tried this in last hours, but nothing. i tried to boot on an acer aspire (specs are almost the same) and it boots (stuck on logo but boot), i guess that problem is mine laptop?
    • Hi!
      As a first try with hackintosh I succesuffy installed High Sierra on a Dell PowerEdge T20. It works fine, but as I start scrolling in a web-browser the screen starts flickering. It only recognises my screen as a secondary projector, and can't change resolution from 1920x1080.
      How do I fix this?
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,141
    • Reviews
      2,612

    Latest File
    By ka209

    34    0

×