Trouble Installing Niresh Mavericks With AMD FX-6200 - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Trouble Installing Niresh Mavericks With AMD FX-6200 Jump to content
NateDev

Trouble Installing Niresh Mavericks With AMD FX-6200

Recommended Posts

Trouble Installing Niresh Mavericks With AMD FX-6200

My system is the AMD FX-6200 CPU, a GeForce GT 740 GPU, 8GB Adata RAM, 3TB Seagate HDD, ASRock 970 Pro3 R2.0 Motherboard. I am installing Niresh off of a 64GB USB3.0 USB in a 2.0 port, onto a 150GB partition on my 3TB hard drive. Windows is on my 120GB SSD. I have downloaded the Niresh Mavericks torrent file and used Win32DiskImager to make the USB bootable. I boot from the USB and it prompts me to use boot flags. I have tried multiple combinations of -amdfx, -amd, -amd64, npci=0x2000, npci=0x3000, cpus=1, -force64, arch=i386, GraphicsEnabler=Yes, -x, -no-zp and GraphicsEnabler=No. At first I couldn't format the partition because there was no EFI partition, but I added it and then I could proceed with the installation. I have tried with clicking customize and following tutorials and without customizing anything. I click install and the bar will reach around the word niresh, and then it says the installer failed. The last thing in the log is something about being unable to extract base system something or other.pkg. Please help! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This one's easy, however, do note that you will need to keep your PCI slot filled. 

 

Boot with these arguments: amdfx -v PCIRootUID=1

npci got removed in Mavericks, so start with those boot flags, and do tell if it works!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $35.82 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Recently I tried to install Sierra Zone Hackintosh onto my Dell Inspiron N5567 Laptop. Installation was pretty fine. It booted up so well. The problems started during the post-installation process. Audio kext worked properly after some reinstalling. Wifi, Ethernet, and Bluetooth was unable to configure. When installing the graphics kext for Intel HD Graphics, it got installed properly and after restarting my laptop, there was a black screen after my Clover bootloader and it gets shut down.    My Laptop Specs: Dell Inspiron N5567 Intel Core i5 7200U 8GB DDR4 SODIMM RAM  AMD Radeon R7 M445 Graphics  2TB Hard Drive   The Drivers Include: Intel AC3265 Network/WiFi drivers Realtek ALC 3246 Audio Drivers Intel HD 620 Graphics Drivers AMD Radeon R7 M445 Graphics Drivers.   Please do consider this issue and come up with any solutions. I have checked youtube. No one has Hackintosh installed Hackintosh on the very same laptop series. Please help.
    • I !ve got the problem after post install highsierra . when restart computer ,It can!t boot to keep going install account and hang the computer.   My laptop is ASUS X550D  with amd CPU A6 5350M 2.9 GHZ                        graphic RADEON HD 8670M    RAM  4gb  help me how to fix it thanks alot         
    •     Getting problem with installing macos Sierra on a dell latitude E5520, I tried the usb boot on a hp computer and there it worked. But on the dell i get the error as in the picture. What's can i do for fix this?
    • I've added every kext possible, Lilu, IntelGraphicsFixup, changed my config settings nothing so far has worked. I tried asking for help on the tony mac forums, but was banned the minute I sent the progress report they asked for, for software piracy. (which makes no sense because any hackintosh is software piracy anyway) but regardless of that, I still have very choppy graphics, and only 4 mb of VRAM, as shown in the about my mac screenshot I linked below. Can anyone help?
    • Hi, 
      I finally decided to install macOS high sierra on my laptop - Lenovo IdeaPad 720S 15IKB.
      It has:   i5-7300HQ, Intel HM175
      12GB DDR4 RAM
      A Samsung 256GB NVMe Drive
      GTX 1050 Ti With Max-Q   The first try did not boot so i had to use some args to get it to boot. The first problem arises due to the fact that all available usb slots are usb 3.1. The installer did not recognise my keyboard and trackpad and i had to install some kexts to get them working. Well, after i intalled the kexts, It was stuck in a boot loop. I was fed up and it was late so i decided to download hackintosh zone from niresh. I would install it later. Well, when i run hackintosh zone it gets stuck at the apple logo after loading. I ran it in verbose mode and it gets stuck in the following   [Date] localhost com.apple.xpc.launchd[1] <Error>: Host-level exception raised: pid = 541, thread = 0xbf1f, exception type = 0xd, codes = { 0 }, states = { 0 }
      busy timeout[0], (240s): 'AppleEFIRuntime'
      busy timeout[1], (240s): 'AppleEFIRuntime'
      busy timeout[2], (240s): 'AppleEFIRuntime'   Then the screen goes blank and it starts over. Any help is appreciated. Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      852
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,601

    Latest File
    By Niresh

    552    0

×