Niresh Yosemite post install - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
MR F

Niresh Yosemite post install

Recommended Posts

Niresh Yosemite post install

Hi everyone. I am new on this forum but i am not new in Hackintoshes :-) First i made early 2008.....

Now i use Niresh Yosemite installer for the first time and i have a ''simple'' :-) question....

Complete installation goes well, on first boot of the system i start with nv_disable=1 and after that i install NVidia web drivers and restart computer.

After reboot i install Clover (at the first try)(after that complete reinstall) and Chimera (on second try) and boot stucks on Bluetooth transport.....in both cases

On first install i leave checkbox next to bootloader empty (in customize before install OSX)

If i boot with USB everything goes normal.....

Please help me :-)) and of course, THX in advance...

 

sorry for bad english, i am from Croatia -)

 

 

Hardware:

Gigabyte ga z97x gaming 3

Proc: i7 4790k

24 GB Ram

Gigabyte GTX 750 w 2GB ram

SSD 120, 400 GB Toshiba, 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi everybody....SOLVED :-))

on Gigabyte mobos with Z97 chipset, and Nvidia GTX 950 and above disable vt-d boot with flag nvda_drv=1install Nvidia appropriate drivers and make it permanent with same flag in org.chameleon.plist....

Everything works like a charm.....

 

All the best

 

Igor

 

18 hours ago, MR F said:

Niresh Yosemite post install

Hi everyone. I am new on this forum but i am not new in Hackintoshes :-) First i made early 2008.....

Now i use Niresh Yosemite installer for the first time and i have a ''simple'' :-) question....

Complete installation goes well, on first boot of the system i start with nv_disable=1 and after that i install NVidia web drivers and restart computer.

After reboot i install Clover (at the first try)(after that complete reinstall) and Chimera (on second try) and boot stucks on Bluetooth transport.....in both cases

On first install i leave checkbox next to bootloader empty (in customize before install OSX)

If i boot with USB everything goes normal.....

Please help me :-)) and of course, THX in advance...

 

sorry for bad english, i am from Croatia -)

 

 

Hardware:

Gigabyte ga z97x gaming 3

Proc: i7 4790k

24 GB Ram

Gigabyte GTX 750 w 2GB ram

SSD 120, 400 GB Toshiba, 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/17/2016 at 11:38 PM, MR F said:

Hi everybody....SOLVED :-))

on Gigabyte mobos with Z97 chipset, and Nvidia GTX 950 and above disable vt-d boot with flag nvda_drv=1install Nvidia appropriate drivers and make it permanent with same flag in org.chameleon.plist....

Everything works like a charm.....

 

All the best

 

Igor

 

 

@MR F is it necessary to reinstall both clover and chameleon on post install?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $48.99 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
×