First Boot problems - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
DevPro254

First Boot problems

Question

so i restored the .dmg file a 16 gb usb drive with win32diskimager, and when i boot from it, i get the OS selection screen but nothing farther. When i hit enter on the correct OS, the screen goes blank and nothing happens. When I add -x and -v to the boot, this is what comes up:  https://drive.google.com/file/d/0Bz5L1SlmjPMuaTUwTGtpSlR0a2c/edit?usp=sharing

 

It just hangs there and doesn't do anything. Can anyone help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Post your Hardware please.

 

I have an AMD FX 8350 processor. To install i use the flag amd, and for the first and the rest of boots i use PCIRootUID=1

So you should print all the flags and try all, maybe use google searching for processor, so you loose less time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Same problem

I did -v and looked and Im getting stuck on appleintelcpupowermanagement timed out. I don't know how to inject the patched kext onto the usb installer. Any help?

 

My system:

Dell Inspiron 530s (Foxcon G33M02 mobo, socket 775)

CPU: Intel Core 2 Duo E6750 2.6GHz

Ram: 6GB DDR2 666MHz

GPU: Sapphire Radeon HD 5570 1GB GDDR5

 

Any additional details will be provided

 

some other stuff might not be needed:

USB disk installer: Sandisk Cruzer 32GB

Mouse: R.A.T. 3 (I've had problems with this mouse in the past and I'm wondering if any new problems will arise later)

 

I'm running iAtkos ML2 10.8.2 ATM with 90% functionality other than sound

 

I don't mind reinstalling os x as long as it works

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

My hardware details:

 

CPU: Intel core i5 3570k

8 GB Ram

Gigabyte GA-Z77x-UD3H Motherboard

EVGA GeForce GTX 660 GPU

 

If you need anything else let me know

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $85.17 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hi, everyone, thanks for your time.
      I'm trying to fresh install macOS 10.13.1 (Build 17B48). I'm trying to do this by free myself from multibeast and by put kexts in EFI/CLOVER/kexts/10.3 and set a good config.plist.

      I have this famous issue in verbose mode and can't boot.
      IOConsoleUsers: time(0) 0->0, lin 0, llk 1,
      IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0
        It's looks like your own issue.

      Every time, i can boot the first time. I start my post-install by install the web drivers automatically served by Nvidia. And never be able to boot again…
      I didn't found any plist option that permit to boot over this issue…
      help… !

      My list of kexts and my config.plist is joined.
      Thanks for your time…


      Here are my list of used kexts kexts/10.13 folder : NvidiaGraphicsFixup.kext    v 1.1.3 AppleALC.kext
      AtherosE2200Ethernet.kext    v 1.2.0
      FakePCIID_XHCIMux.kext        v 2.2.1
      FakePCIID.kext            v 1.3.9
      FakeSMC_ACPISensors.kext    v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      FakeSMC_CPUSensors.kext        v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      FakeSMC_GPUSensors.kext        v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      FakeSMC_LPCSensors.kext        v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      FakeSMC.kext            v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      HDMIAudio.kext            v 1.0
      IntelMausiEthernet.kext        v 2.3.0
      Lilu.kext            v 1.2.0
      Shiki.kext            v 2.0.5
      USBInjectAll.kext        0.6.2 Driver64UEFI folder apfs.efi
      AppleImageCodec-64.efi
      AppleKeyAggregator-64.efi
      AppleUITheme-64.efi
      DataHubDxe-64.efi
      EmuVariableUefi-64.efi
      FirmwareVolume-64.efi
      FSInject-64.efi
      HFSPlus.efi
      NTFS.efi
      OsxAptioFix2Drv-64.efi
      OsxFatBinaryDrv-64.efi
      SMCHelper-64.efi
      VBoxHfs-64.efi

      Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 | i7-6700(not K) | GTX980ti - OS on SSD.
    • Hi everyone, i got acer Aspire Icore 3 Laptop, and i've trie many installs, however, none of those worked on this laptop, even typing -x -v, never get the install menu, some of the run until the screen flash and reboot's again and again,, Anyone can give me a tip, i would try Yosemite, cause i got MacBook 5.1 can't upgrade to sierra/High Sierra ( well i can with a patch, but can't get the sierra installer ) i've put all the laptop specs on the screenshot.  i think all is components are compatible with mac,, above. Thanks in advance.file:///Users/Memphis/Downloads/Acer specs.png  
    • i am trying to install yosemite on a asus m2n sli deluxe chipset NVIDIA amd Athlon 64 X2 5600+ ATI Radeon HD 4800   and still i am stuck at pci configuration begin or console error. i tried several kernels and graphic cards with no results   i found some kext (no pci ea) now i come to the screen with language. and then it freezes   I’ve tried several thing but i am stuck is there anyone that can help
    • I've created install media with MacPawn as well as with Unibeast from High Sierra AppStore DMG ; The USB disk creation went smoothly, but when I try to boot from these disks all I get is a blinking cursor on top left of the screen, nothing else ... My Mac / Hackintosh : Asus P5Q Intel Core 2 Quad CPU Q8300 @ 2.50 GHz 8,00 GB RAM AMD Radeon HD 6450 Legacy IDE / ATA : 200 GB SATA : 320GB SSD : Kingston 120GB
    • Please install Niresh Yosemite now, at the first boot after installation i have full resolution with the intel hd 3000. after repairing permissions etc etc, i do not have any more acceleration at the new reboot. Sometimes by booting pennete I have acceleration graphic, starting from hard disk n. Ah, I got the Chameleon bootloader
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,539

    Latest File
    By rembrandt63

    421    0

×