Stuck at Missing Bluetooth Controller Transport - OS X EL Capitan 10.11 - HackintoshZone Stuck at Missing Bluetooth Controller Transport Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
maurosantos

Stuck at Missing Bluetooth Controller Transport

Question

Stuck at Missing Bluetooth Controller Transport

Hey guys, I already successfully installed Yosemite in this build, and now I'm trying to install El Capitan. Downloaded El Capitan installer, made the bootable USB with MacPwn and used Chamaeleon as bootloader. 

After the installation, which went smoothly, I'm trying to boot from the HD and always get stuck at missing Bluetooth... my boot flags are npci=0x2000 nv_disable=1 kext-dev-mode=1

the specs are:

- core2duo E6550

- Evga GTX 650

- P5G41M-LX2

- 4gb ddr3

the picture from -v is attached.

thank you very much! 

 

 

 

IMG_3842.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Thank you for the picture. Your system specifications should work fine with El Capitan, but this flag indicates there is a problem with your graphics being initialized. Boot with nv_disable=1 and -x and post what you get.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $31.43 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×