Stuck on Hackintosh zone logo - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Stuck on Hackintosh zone logo Jump to content
Javix

Stuck on Hackintosh zone logo

Recommended Posts

Stuck on Hackintosh zone logo

Hi guys, I'm trying to install yosemite on my laptop. My laptop is a 12 inch xiaomi air with an intel m3 processor without dedicated graphics. I created the installation usb on my mac mini with the restore yosemite package. The usb boots perfectly and I have the option to install yosemite. I hit this option and it gets stuck in the hackintosh zone logo. I tried with the -v option but no message appears, the screen stays black. I started the computer with the bios in legacy mode. Does anyone have any idea how to solve the problem? Thank you so much guys.
PS I am Spanish, sorry if I can not explain better.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had to double take, never heard of the xiaomi air, or intel m3 processor. 

Did some googling, turns out it's a low voltage chip by intel, and your specific model (12 inch) uses intel HD 515, which is skylake.

You said you didn't have any discreet graphics. Skylake integrated graphics are incompatible with everything up to El Capitan 10.11.4 and up. 

My recommendation? It sounds like you have a Mac, since you were using the restore Yosemite package. I would just use Clover + Sierra. Yosemite Zone is completely incompatible with the specifications you listed.

I would download Sierra.app from the Mac App Store. Check out this page http://www.insanelymac.com/forum/files/file/11-pandoras-box-os-x-installer/ and download Pandora's box. Create a bootable Sierra USB using Clover (not Chameleon) and after, the USB SHOULD boot.

I'm not completely sure about the intel m3 processor. It SOUNDS like it uses the same chipsets as any skylake processor, but you MIGHT need to use FakeCPUID if we can't get it to boot.

Update us!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $148.22 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Affter install High Sierra Zone in: Gigabyte H110m / i3 7100 In first reboot working the graphics but no USB drivers / External USB disks i cant mount clover In the secod reboot have problem, the solution -disiablegfxfirmware ane boot whit config, but hace the same problems, dont see the usb drivers and can not mount uefi partition In other reboot see diferentes config, i try diferents, boot with config_uefi without flags, but when run the graphics dont works but i see the usb drivers and external disk and mount the uefi driver. how repair this? boot with config and fix everting or boot with config_uefi and fix graphics?   sorry my inglis is not god
    • Dear Guys,
      Im trying to install mac os x sierra in my dell laptop and ihave followed all the details and reached the installation part. But im getting error saying "An error occurred installing macOS.To use apple diagnostics to check your mac hardware"
      Guys please please help me with it.ithink im almost 90% close to installing mac os. my lap config as follows.the person who help me resolve will be my hero  Motherboard: INTEL i3 370M 2.40GHZ,0KRP5X CPU: DELL N4030 MODEL. Graphics: ATI Mobility Radeopn HD 5430 Motherboard:  
    • i did one but no hdmi or display port sound even if they are detected processor neither no wifi   and install a multiboot ? i triyed clover but didnt work    
    • Hey can some one help me with a problem https://ibb.co/jv8TRT this is my problem I hope you can help me guys
    • Hi
      I followed Nirav's High Sierra installation guide.
      My problem is that I am getting the below error at the install boot screen (osxAptioFix2Drv:Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efi
      Using reloc block: no hibernate wake: no)


      what I should to do?

      my specs:
      Asus Rampage VI Extreme 
      intel Core i7 7800x
      Samsung 960 EVO SSD 250 
      Gigabyte GEFORCE GTX 1080 TI Gaming OC
      GSkill TridentZ DDR4 8x2 GB
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    122    0

×