Problems in Yosemite 10_10_1.iso wmware player - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Problems in Yosemite 10_10_1.iso wmware player Jump to content
Sign in to follow this  
alexmanuel76

Problems in Yosemite 10_10_1.iso wmware player

Recommended Posts

Problems in Yosemite 10_10_1.iso wmware player

Hello friends, I have a huge problem and I can´t find how debug it. I´ve insaller the hiresh 10_10_1 in a virtual machine, with no problemas at all the instalation process, I use the flag  /amd and start ok.

the second part is the problem, when start the SO it dint´t start, just give me the kernel panic but don´t show me in wich line.

first: I´ve use the flags -x -v -s and so on with not results, the last line erase from the machine with no log at all

I've put again the /amd flag and tell me that the command no exists

Any Idea.

Main LAPTOP

HP sleekbook 15" 

AMD-A64450M with RadeonHD 2 cores

8GB RAM, 512HDD 

Win 10 x64

 

--- VMware machine

win8 x64

4GB RAM

60GB HDD SATA

USB 2,0

Graphincs 128MB 3D

niresh yosemite 10_10_1

starting.png

panic_kernel.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Virtual Machines are always going to be unstable. Personally, I would use Virtualbox if attempting a OS X install.

Better yet, it would be preferable to install OS X on actual hardware, not something virtualized. It's easier that way...

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, ojira said:

Virtual Machines are always going to be unstable. Personally, I would use Virtualbox if attempting a OS X install.

Better yet, it would be preferable to install OS X on actual hardware, not something virtualized. It's easier that way...

My first step was virtualbox, but, oracle put a kind o patch and don´t allowed hackintosh anymore... (at least the version I've donwload)

I will try the in the furure the hardware install, the funny part comes with the sleekbook, I have to buy the external DVD player :-)

 

Thanks for the support

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hello everyone,  I'm trying to install High Sierra (with AMD support) on my AMD 4500m Lenovo G505s laptop. When booting from Clover in EFI with i get some really fast screen log then the pc reboots. Now, i know there isn't a way you could help me without some info/logs, unless i'm missing a major malfunction known on these kind of laptops, so, do you know a way i could prevent it from rebooting in order to at least understand what is causing this problem? Do you think even trying to put OSX on this laptop is worth it? Thank you.
    • Hello, i am trying to install High Sierra on my ASUS X75VB but i am getting multiple errors with the ACPI.
      I believe it is CPU related?

      Mainboard: HM76 (X75VB SOCKET 0)
      CPU: Intel Core i5 3320m (Not the original CPU of this laptop!)
      GPU: Intel HD Graphics 4000 & NVIDIA 2GB Geforce 740M
      RAM: DDR3 8GB
      Storage: 120GB SSD (SATA-2)

      I have used the DSDT.aml & SSDT.aml from the following resource:
       https://github.com/xxx10101xxx/ThinkPad-X230-macOS/tree/master/i5-3320M

      My config.plst can be found here:
      https://drive.google.com/open?id=1lK7ixY8fAvtIJv8gY6Gf-RQvKJBVcFLm

      Thanks in advance!
    • im already download 10.12 and 10.13 . when im trying install 10.12 . all works fine , like resolution already 1920x1080 , sound , network all fine .. but when im trying install 10.13. resolution wont 1080 , already install nvidia web drivers , but hopeless..

      using Nvidia GT630 , btw .
    • I have Yosemite Zone working on Virtualbox fine.  After downloading High Sierra Zone there is only a dmg and no ISO.  I tried converting the dmg with hdiutil but it goes to 8GB and I get "no bootable media" in Virtualbox.  Has anyone been able to do this yet? 
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    116    0

×