problem with bluetooth - Troubleshooting - Hackintosh Zone problem with bluetooth Jump to content

Question

problem with bluetooth

Handoff with bluetooth!!!!!!!

I need help to enable handoff, I get it the other day using BTfirmwareuploader and without modifying anything  but yesterday I had to recover the system for a problem with kernel because I'm a lot of time modifying and testing new things with kexts, I've tried to do exactly what I did the day that that worked, but know I can't, please help me to fix that, my bluetooth spects are:

 

  Versión del Software Bluetooth Apple: 5.0.0f18

  Hardware, características y ajustes:

  Nombre: iMac de Thewavedestroyer

  Dirección: b0-10-41-23-15-16

  Compatible con Bluetooth LE: Sí

  Compatible con Handoff: No

  Compatible con Instant Hotspot: No

  Fabricante: Qualcomm Atheros

  Transporte: USB

  Versión del firmware: 7.12545 (7.1)

  Alimentación Bluetooth: Activado/a

  Modo visible: Desactivado

  Conectable: No

  Búsqueda automática de dispositivo apuntador: Activado/a

  Activación remota: Activado/a

  ID del fabricante: 0x0489

  ID del producto: 0xE078

  Versión HCI: 4.1 (0x7)

  Revisión HCI: 0x3101

  Versión LMP: 4.1 (0x7)

  Subversión LMP: 0x01

  Tipo de dispositivo (mayor): Computer

  Tipo de dispositivo (completo): Mac Desktop

  Clase de dispositivo compuesta: 0x380104

  Clase de dispositivo (mayor): 0x01

  Clase de dispositivo (menor): 0x01

  Clase de servicio: 0x1C0

  Búsqueda automática de teclado: Activado/a

  Servicios:

  Transferencia de archivos Bluetooth:

  Carpeta que pueden explorar: ~/Public

  Al recibir ítems: Aceptar todo sin avisar

  Estado: Desactivado

  Intercambio de Archivos Bluetooth:

  Carpeta para los ítems aceptados: ~/Downloads

  Al aceptar otros ítems: Guardar en ubicación

  Al recibir ítems: Aceptar todo sin avisar

  Estado: Desactivado

  Compartir Internet por Bluetooth:

  Estado: Desactivado

  Puertos serie de entrada:

  Bluetooth-Incoming-Port:

  Canal RFCOMM: 3

  Se necesita autenticación: No

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hello everyone,  I'm trying to install High Sierra (with AMD support) on my AMD 4500m Lenovo G505s laptop. When booting from Clover in EFI with i get some really fast screen log then the pc reboots. Now, i know there isn't a way you could help me without some info/logs, unless i'm missing a major malfunction known on these kind of laptops, so, do you know a way i could prevent it from rebooting in order to at least understand what is causing this problem? Do you think even trying to put OSX on this laptop is worth it? Thank you.
    • Hello, i am trying to install High Sierra on my ASUS X75VB but i am getting multiple errors with the ACPI.
      I believe it is CPU related?

      Mainboard: HM76 (X75VB SOCKET 0)
      CPU: Intel Core i5 3320m (Not the original CPU of this laptop!)
      GPU: Intel HD Graphics 4000 & NVIDIA 2GB Geforce 740M
      RAM: DDR3 8GB
      Storage: 120GB SSD (SATA-2)

      I have used the DSDT.aml & SSDT.aml from the following resource:
       https://github.com/xxx10101xxx/ThinkPad-X230-macOS/tree/master/i5-3320M

      My config.plst can be found here:
      https://drive.google.com/open?id=1lK7ixY8fAvtIJv8gY6Gf-RQvKJBVcFLm

      Thanks in advance!
    • im already download 10.12 and 10.13 . when im trying install 10.12 . all works fine , like resolution already 1920x1080 , sound , network all fine .. but when im trying install 10.13. resolution wont 1080 , already install nvidia web drivers , but hopeless..

      using Nvidia GT630 , btw .
    • I have Yosemite Zone working on Virtualbox fine.  After downloading High Sierra Zone there is only a dmg and no ISO.  I tried converting the dmg with hdiutil but it goes to 8GB and I get "no bootable media" in Virtualbox.  Has anyone been able to do this yet? 
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    116    0

×