Yosemite 10.10 stuck at LPCB after successful installation - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Yosemite 10.10 stuck at LPCB after successful installation Jump to content
dta1eros

Yosemite 10.10 stuck at LPCB after successful installation

Recommended Posts

Yosemite 10.10 stuck at LPCB after successful installation

Hello all,

New member here at the zone. Congrats on all your work on the various versions of OSxes. It has been a pleasure going through all the various info.

Also note that I've been using osxes in virtual boxes for some years, starting from Leopard to latest releases (but i was not registered here).

Anyways, i opted to install Yosemite "locally" on a 2nd PC about 2 days ago.

Did quite some reading, prepared everything (BIOS config, dmg, tools, boot flags, etc) based on my HW used.

I successfully installed Yosemite 10.10 but I'm afraid it is stuck at a point where after searching here in zone and a lot of googling, i did not find any resolution (as of yet).

Did trials & errors (basically set different flags) for a day, then i decided to post here for further information (if anyone can point me in any direction).

Attached is a screen shot from the HD boot process where it stops (obviously). I did try to register and upload to the cloud (cl.ly) as suggested but upload does not work.

Anyways, here's my HW info:

Set up BIOS config as required by the zone guide.

MB: Asus P8H61-I LX R2.0 mini-itx
Chipset: Intel H61(B3)
CPU: i7-3770K (used flag "-v npci=0x2000" for LGA 1155)
RAM: 16GB DDR3 1333MHz
VGA: NVIDIA GTX970 PCIe 3.0 x16
HD: 300GB SATA3 @ 3GB/s
LAN: RealTek 8111F
AUDIO: VIA VT1708S

The KB and Mouse is a USB wireless Logitech K220 combo (both the kb + mouse are wireless via 1 usb)

I don't know if this matters or not, but both worked fine during installation.

After setting up all relevant flags (based on my CPU type) , i still cannot get passed the point shown in img:

LPCB: family specific matching fails

Any suggestions are appreciated.

My apologies in advance for the long post, but i like to be thorough as possible.

Thank you

 

*EDIT* 16.2.2017
I installed the exact same dmg (10.10) on an older asus P6X58D-E mobo with an i7-930 (1st gen).
The boot & installation worked without much hassle on this machine (i don't know why).
I only needed the -v npci=0x2000 boot flag to boot and everything went well.

However, on my previous request, i tried all different flags mentioned in the zone & any other guides, but i am still stuck at the same exact boot error, after install completes and i boot from the HD.

Is there anyone (anywhere) who can help me in troubleshooting this further?

i would really prefer to have Yosemite on the i7-3770k build, cause it would be much faster..

Thanks

 

20170209_130058.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

@dta1eros Your GTX 970 wont work with Yosemite, Thats causing the issue, Install High Sierra or Sierra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $31.43 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Oh, thank you but in the meantime I thought again and have installed High Sierra instead. It works just fine, put a camera, bluetooth, wifi, all working OK. I only have to solve a little problem when doing restart it freezes but after shutdown it comes up good! I have also Win7 on same mbr disk and I start with the installation usb but I think go over to EasyBCD to make a smoother boot. If your experienced I would appreciate very much any hints for helping me in this direction. 
    • Hello people!😃   I am new to the hackintosh community. I have a old pc at my home running windows 10 pro. Its a Pentium Dual Core 1.6ghz Processor. A 250mb intel HD i-gpu. (No dedicated Graphics card). A 2gb DDR2 ram. 160gb HDD.   Can i install any mac distro on it ?   I don't want to edit videos on it. I just want to start hackintoshing from this, than my laptop & than my friends laptop. Untill i master this art ☺.   Thank you.
    • Hello people! I am new to the hackintosh community. I have a old pc at my home running windows 10. It has a Pentium dual core 1.6ghz processor. A 250mb intel HD igpu. A 2gb ddr2 ram. Can i install any mac distro on it ?   Thank you.  
    • Hi, i am struggling with installation telling me that it needs less than one minute for eternity. in log it shows that "./postinstall: Using AMD Bronya Kernel" process is running, but 4 hours is too long for "Less than a minute" don't you think ;).    Please help me, i tried to install Mac OS on Intel and AMD processor PC, same problem.  
    • Hola, generalmente se postea en ingles.   Podrias dejar las especificaciones de tu tarjeta madre, por ejemplo: RAM PROCESADOR GPU ETC   Ademas de los componentes que tienes instalados... tengo una pregunta para ti.   Ya comprobaste la compatibilidad de tu ordenador con el sistema operativo?
  • Download Statistics

    • Files
      852
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,598

    Latest File
    By Niresh

    476    0

×