Scrambled web video, Yosemite Zone - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content

Scrambled web video, Yosemite Zone

Recommended Posts

Scrambled web video, Yosemite Zone


Apologies if this has been asked and answered (fingers crossed huh!) but I've searched and can't find anything relating to just this.

By and large, graphics work completely fine for me, I have full resolution and its generally clear except for a couple of things: on YouTube - or any other web-based video website, the video comes out scrambled with loads of black lines. Video playing on VLC, however, works completely fine. Also the TonyMac website is really difficult to read as I get random red and yellow bars that move around, and the first couple of lines of text on each forum post are really thick, so characters lose their shape. Finally, some previews in Finder have that strange coloration with bits of red and purple - but not all of them. 


I'm running a self-built PC with an AMD Athlon II X4 620 processor, Gigabyte MA770T-UD3P mobo, and an Asus Nvidia GT-710 graphics card (had the same problem on a GT-210 which I had in before). Booting with nvda_drv=1 GraphicsEnabler=No (doesn't boot when this is yes) npci=0x2000.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Hi Rico,

I am using them already! Unless they are not running - is there a way to check? I boot with that flag but I suppose there's always a possbility they don't start up..?



Share this post

Link to post
Share on other sites

There should be an Nvidia prefpane (Apple -> System preference), there you can choose between the standard macOS drivers or the Nvidia drivers. Choose Nvidia, if not done already. Upon boot it should tell you that you are using the Nvidia drivers

Are you using Chameleon or Clover?

Share this post

Link to post
Share on other sites

I'm using Chameleon

No cigar sadly - its already showing as using the Nvidia web driver

I've just realised, actually, the video issue seems to be just a Chrome issue - I can get it to work on Opera no problem

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting March 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!


    $77.09 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hello. I just installed hackintosh high sierra on my PC. It's version is 10.13 so is there any way I can update to 10.13.3? And also my hackintosh freezes when opening few applications like logic pro x. Please help me.
    • Same problem here. Did you solve this?
    • I was having an issue with installing High Sierra because I was getting this error OsxAptioFix2Drv: starting overrides for /System\Library\CoreServices\boot.efi
      using reloc block: no, hibernate wake: no I tried all the fixes that everyone was telling me about replacing the file with a different one but nothing worked. Finally I came across a post from some person who had a laptop that was designed like mine. I have the Aspire A515-51. The weird thing is that it has 8gb of ram installed. There is 4gb that is soldered to the motherboard and one 4gb ram in the only ram slot. Well this person stated that if he removed the 4gb ram that was installed in the ram slot the install would move past the error and install. I tried it and WOW it worked. I was able to complete the install and everything worked just fine but the wifi. So I hope this helps someone, but I am also hoping that someone can help me with the issue of the ram. I can't add the ram back into the ram slot or the boot will stall at  OsxAptioFix2Drv: starting overrides for /System\Library\CoreServices\boot.efi
      using reloc block: no, hibernate wake: no
    • Im stuck in this screen, i can boot the clover bootloader but i cant select the high sierra option because it doesn't appear. Laptop MSI PL 62 Specs: i7 7700 HQ Nvidia MX 150 1 tb hardrive
    • Hello niresh,                            i installed mac sierra in my sony vaio E series laptop, it installed successfully and working fine. But when i installed NVIDIA driver downloaded from your website after reboot keyboard mouse is not working. Please help me... 
  • Download Statistics

    • Files
    • Comments
    • Reviews

    Latest File
    By Vale1831

    58    0