• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
Prototype~

HELP ON INTEL HD 4000(Lenovo G500s)

Question

HELP ON INTEL HD 4000(Lenovo G500s)

Hello,

I have successfully installed Sierra on my laptop

but main issue is Graphics,my laptop Runs on intel hd 4000 and nVidia GT 720m

I have installed nVidia Drivers but cannot change default OS X drivers and Intel HD not working(in setup, graphics was working)

I tried ig-platfom id:0x01660003,0x01660009 and boot args:IGPEnabler=Yes/No GraphicsEnabler=Yes/No

but not success yet! can anyone help me on this please!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0
On 3/10/2017 at 7:26 AM, Prototype~ said:

HELP ON INTEL HD 4000(Lenovo G500s)

Hello,

I have successfully installed Sierra on my laptop

but main issue is Graphics,my laptop Runs on intel hd 4000 and nVidia GT 720m

I have installed nVidia Drivers but cannot change default OS X drivers and Intel HD not working(in setup, graphics was working)

I tried ig-platfom id:0x01660003,0x01660009 and boot args:IGPEnabler=Yes/No GraphicsEnabler=Yes/No

but not success yet! can anyone help me on this please!

I'm getting  "An error occurred while running scripts from the package graphicenabler.pkg"  while installing!

I've tried disabling Intel HD4000 but still no luck...

And I had Yosemite and on that ig-platform id: 0x01660004 used to work so maybe that'll solve your problem...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 3/13/2017 at 9:41 PM, Durable said:

I'm getting  "An error occurred while running scripts from the package graphicenabler.pkg"  while installing!

I've tried disabling Intel HD4000 but still no luck...

And I had Yosemite and on that ig-platform id: 0x01660004 used to work so maybe that'll solve your problem...

BACKUP intel graphics while installation

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@Durable Remake USB from transmac, Change Pendrive that will solve the issue "An error occurred while running scripts from the package graphicenabler.pkg"

@Prototype~ If you can get nVidia working forget HD4000 nVidia is better and have far more support than HD4000 in Hackintosh

Did you solve it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0