• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
ranitdatta

Weird Post Installation Problems and Glitches

Question

Weird Post Installation Problems and Glitches

I'm having numerous problems after installing macOS Sierra Zone. I created a bootable drive using the dmg file, and installation went smoothly with boot-args: npci=0x3000 and kcsuffix=amd1. 

The problems I'm facing is: The icons on the menu bar (the finder bar) don't show up. The apple logo on the extreme left is missing and all the icons are distorted smudge of colours. 

And the graphics is not working. Desktop tearing is occurring and the 'About this mac' shows graphics card as 'AMD Radeon 4330M 4 MB'. My laptop doesn't have 4330M, the GPU is 7460G and the discrete graphics card is 7670M. The hackintosh detects the 7670M, but the 4330M is set as the primary display. 

I have tried using 'Inject ATI' in clover, 'LoadVBios' and 'PatchVBios', I have tried modifying the 'info.plist' in AMDradeon7000controller.kext and everything I could find.

The screen tearing is unbearable. Please help! 

Thank you!

P.S.: My system is AMD APU A8-4500M, with dual Graphics: 7640G+7670M. Hard Drive 1 TB SATA, 8GB RAM.

Errors%20-%20Copy.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0