• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
kkflf

[Out of Topic] Yet another blackscreen

Question

Yet another blackscreen

Hello!

This is my first mac os installation.

I followed this guide:
https://www.tonymacx86.com/threads/unibeast-install-macos-sierra-on-any-supported-intel-based-pc.200564/

I downloaded Sierra 10.12.4 using a mac os mountain lion installation in virtualbox.

I used UniBeast 7.1.1 to create a bootable USB device.

I can boot into the USB and use "Boot macOS from USB". I then see the mac logo and a loading bar. The screen goes black when the bar reaches about 50% complete.
 

I have tried to run with -v flag on. This is the screen just before it goes black:

This is the last text before the screen goes black. I can only see it for 0.1 second, so I could not get an image:
DSMOS has arrived
prevent idle sleep list: IODisplayWrangler+ (1)
Thu Apr 6 16:21:19 2017 iMac.local com.apple.xpc.launchd[1] /(com.apple.bsd.direchelper.484) <Warning>: Endpoint has been activated though legacy launch(3) APIs. Please sw
itch to XPC or bootstrap_check_ln(): com.apple.bsd.dirhelper
IOConsoleUsers: time(0) 0->0, lin 0, llk 1,
IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, npw 0, sm 0x0

I am using an old lenovo x230 laptop. 
i5-3320M
8192MB DDR3 Ram
128gb SSD
UEFI BIOS (Also what I selected in UniBeast)

I have also tried to run with -v -x as startup parameter. But then I got this error:

I have noticed a lot of people posting config.plist, so this is my file:
https://pastebin.com/1c4RBEaw

I hope somebody is kind enough to help me. I desperately need to make this work

Kind regards

kkflf

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0